Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juli 2013

Thijs Berman, de kans op een burgeroorlog in Afghanistan is groot....... ha! ha! ha! ha!

Vanmiddag was ADHD keffer en PvdA EU parlementariër Thijs Berman bij BNR te beluisteren (van na 15.00-15.50 u.). Over Afghanistan zei Berman, dat de kans groot is op een burgeroorlog, wanneer de VS en de rest van de buitenlandse troepen Afghanistan verlaten..... ha! ha! ha! ha! ha! Benieuwd hoe deze zak de huidige toestand in Afghanistan noemt, gewapende vrede met een groot aantal incidenten?

Natuurlijk steunt Berman het beleid van het valse PvdA loeder Ploumen i.z. de nieuwe 'ontwikkelingssamenwerking'. Bovendien heeft hij het 'grootste respect' voor missionarissen........ Heel goed, dat ontwikkelingshulp en buitenlandse handel in één ministerie zijn verenigd, daar deze 2 altijd tegenovergestelde belangen dienden...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe noemt hij dan de ontwikkelingssubsidie, die Heineken kreeg, om suikerriet in Kenia te verbouwen, voor haar brouwerij aldaar?
Dat de EU nu ook aan micro financieringen in ontwikkelingslanden doet, maakt dat zijn hartje sneller klopt, jammer dat de 'kundige politicus' Berman nog niet doorheeft, dat het overgrote deel van dit soort financieringen, na verloop van tijd, als een molensteen aan de nek van de ontvangers hangt, zoals de praktijk heeft uitgewezen......

Dit leeghoofd is vooral heel blij met zichzelf, tot 3 keer toe, vertelde de zak, dat hij zo hard werkt. Gadverdamme, wat een pedante, onkundige griezel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten