Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 juli 2013

Bontes wil alimentatie terugbrengen naar 5 jaar

De enorme levende hondendrol Bontes, één van de PVV fascisten, ergert zich aan de partneralimentatie van 12 jaar en wil dat terugbrengen naar 5 jaar. Gisteravond probeerde hij bij Knekel en Flink zijn punt te maken, zo stelde hij, dat een vrouw in 5 jaar tijd, mooi een opleiding kan volgen en dan vervolgens aan het werk kan. Alsof er genoeg banen zijn, meer dan 1 miljoen werklozen (het niet gepimpte cijfer) en nog geen 100.000 banen, als deze vrouw dan geen werk kan vinden, mag de staat de uitkering betalen, alsof een vrouw met kinderen, tijd heeft om een opleiding te volgen, een huishouden met kinderen, is een fikse dagtaak, heel wat banen buiten de deur zijn een stuk 'relaxter'.

Als Bontes op dit gebied een punt wil maken, moet hij pleiten voor nieuwe wetgeving, waarbij mannen een evenredig deel van de opvoeding en zorg voor hun kinderen krijgen toegewezen. Te vaak vist de man achter het net bij een scheiding, terwijl een heel groot deel van hen, allang in de praktijk heeft bewezen, deze taken prima te kunnen volbrengen.

Het leukst van dit programma, was wel de aanwezigheid van advocate Gabi van Drien, die Bontes keurig op z'n bek liet gaan, wat deze probeerde te pareren, door hikkend en ADHD kwebbelend z'n suffe 'argumenten' te blijven herhalen, jezus wat een lul!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten