Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juli 2013

Jorritsma blij met jeugdzorg en uitkleden thuiszorg

Vanmorgen na 9.30 u. bij BNR, de slapende bouwbedrijf eigenaar Jorritsma, burgemeester van Almere en voorzitter van de VNG. Deze sjoemelende tyfustrut zei blij te zijn, met het overhevelen van de jeugdzorg naar de gemeenten. "Geen knippen meer en de gemeenten zijn de laatste jaren geprofessionaliseerd op dat gebied......"  ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vandaar dat men nachtopvang heeft voor dakloze kinderen, héééééééél professioneel!

Over de thuizorg zei knuppelkut Jorritsma, dat ze het eens is met het voorliggende regeringsbeleid (wat een wonder!), de mensen zelf verantwoordelijk te maken voor de zorg. Thuiszorg moet vanaf de keukentafel geregeld worden, eerst zien wat de buurt kan doen, dat doe ik zelf ook, althans ik huur gewoon een paar Oost-Europese verpleegsters in, die 27/7, 365 dagen per jaar voor mijn ouders, of schoonouders zorgen. Maar het plebs moet goed beseffen, dat we geen sinterklaas kunnen spelen met hun eigen belastinggeld, dat is bedoeld voor wat mooie projecten, zoals een ijspaleis in Almere, maar ook zaken, als de totaal waardeloze, peperdure JSF 'straaljager', vrinden van ons moeten daarvan leven en er hun 8 huizen wereldwijd van kunnen onderhouden. Dat geld gaan we natuurlijk niet in armenzorg steken, want dat was het vroeger, aan de keukentafel werd beslist wie wat deed, de mensen die zich de luxe van een keukentafel konden veroorloven natuurlijk, hè! hè! hè! hè! Meteen een mooie stimulans voor de kerken, kunnen ze met wat hulp aan ouderen, ook nog wat zielen redden en hun kerken in stand houden, 2 vliegen in 1 klap! oh nee, 3 maar liefst, hè! hè! hè! hè! hè!
Men moet dit niet meer van de overheid verwachten, klonk het nog een keer........
Deze 'dame' vertegenwoordigt alle burgemeesters van Nederland, dus ook die van u!

Slijmkwijl van Liempt vroeg haar nog, of het misschien een idee was, om net als de raadsleden van Woudenberg (?) een deel van hun inkomen terug te storten in de gemeente kas........ slik! Nee, hik, natuurlijk niet, belachelijk, hik, hik, bovendien gaat het om een minimaal bedrag, hik, hik, dat zet geen zoden aan de dijk.......................... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Voor 't eerst dat ik moet lachen om een vraag van van Liempt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten