Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 maart 2014

Fortuyn: Smolders poetst zichzelf nog eens op als chauffeur van 'onze Pim.......' Gadver!

De hysterie was weer compleet gisteren, niet vanwege de belachelijke nietszeggende verklaringen van Rutte en jezus Obama, na de NSS, nee omdat Volkert van der G. gewoon volgens de geldende regels in vrijheid wordt gesteld. Nou vrijheid, een kooi over z'n huis ontbreekt er nog net aan!

Natuurlijk moest de ex-chauffeur zich ook in het koor van de huilende Fortuynschapen scharen..... De flapdrol zat bijkans in z'n telefoon te spugen (je mag hopen dat het z'n eigen telefoon was... ha! ha!), de rechters moesten het ontgelden, waarom? Nou simpel: ze hadden alsnog Volkert van der G. de doodstraf moeten geven en hem laten vierendelen op de plaats in Den Haag, of beter nog, op de trappen naar de Ridderzaal! De rechters zijn wereldvreemd, aldus de voormalig chauffeur, gelukkig hebben we in Nederland de wereldwijze Smolders nog...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Smolders weet intussen, dat de onderbuikachterban waar hij als 'politicus' (ha! ha!) nu op mikt, niets liever hoort, dan dat hij de media de oren wast en beschuldigt van het aanzetten tot de moord op Fortuyn.......... Ja, ja, de hufter durft wel! Smolders kreeg zelfs een beetje woorden op Radio1 met Jurgen van den Berg (voor 10.30 u.), die hier tegen inging, hij had nooit iets negatiefs over Fortuyn gezegd, aldus van den Berg...... Nee, van den Berg, daar waren de luisteraars ook in het geheel niet bang voor!!! De woordenstrijd was 'leuk', Smolders vrat bijna z'n telefoon op! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens, diezelfde Smolders faciliteerde Fortuyn met vervoer naar de plakken waar hij jongens neukte in 'darkrooms....' Moet die vent zelf niet eens snel door het OM onder de loep gelegd worden, vanwege het dienstverlenen t.b.v. criminele activiteiten?! Fortuyn gaf immers openlijk voor de camera toe, dat hij 'Marokkaanse' jongens neukte in 'darkrooms', weet u nog? Een grap zegt u? Nou nee, Fortuyn jokte misschien over dat 'Marokkaanse', maar voor de rest zat er geen woord 'Spaans' bij!!

Trouwens wat heeft Smolders intussen als 'politicus', in het openbaar, over praktiserende pedofielen gezegd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten