Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 maart 2014

Muzikaal recept voor het strafrechtelijk vervolgen van kabinetsleden, die bewust de volksgezondheid van de burgers te grabbel gooien!

Een uiterst geneeskrachtig recept, van jouw eigen blogdokter en druïde de luxe, P. Pisser, dit keer vanuit een weer 'vrij' Den Haag, waar de regeringsleiders van veel landen, met hun personeel, overlegden hoe ze veilig om kunnen gaan met nucleair afval, om te voorkomen, dat er 'vuile bommen' worden gemaakt, ja, gelukkig zijn er veel meer 'schone- dan vuile bommen........' ha! ha! ha! ha! Het 'leuke' van deze conferentie was wel, dat 2 hele belangrijke landen in deze, t.w. Iran en Noord-Korea niet waren uitgenodigd en Rusland had afgezegd.......... Maar de hoerenlopers, deze regeringsleiders en hun gevolg (pooiers van 'escort-bureaus' waren 4 weken geleden al helemaal volgeboekt voor deze belachelijke peperdure Summit), waar Den Haag ook nog eens overal achterlijke borden voor had neergezet in  de stad, of de overlast voor de burgers, voor een grote groep hoerenlopers en tig helikopters boven de stad, al niet erg genoeg waren.......... Gebruik de recepten niet om deze wanvertoning te vergeten, maar juist te onthouden op een plek in je hersenen, die je niet belemmert in je handelen, de muziek helpt je zeker tegen alle ergernissen, die deze belachelijke conferentie veroorzaakte, dat rotgevoel verdwijnt vanzelf tijdens het luisteren.
Gebruik de uiterst geneeskrachtige recepten van de dr. zoveel mogelijk, ze geven steun, zorgen voor een voldaan gevoel, wijzen je de weg naar een wereld, waar voor het grootste deel van de hoerenlopende politici, ondernemers en ander maffiatuig, geen andere plaats is, dan aan de kant!!!! Een wereld, waar als allereerste het geluk van alle levende wezens op deze aarde gegarandeerd wordt, waar die aarde niet verder uitgeput en vervuild zal worden en waar kernenergie en atoombommen definitief tot het verleden zullen horen!!

Eerste ingrediënt Groove Assassinn's & DJ Raw met 'Street Level Janis', lekkere simpele grooves, om je hersenen bij te ontdoen, van overtollige ballast!!!!! (heb geen tijd om lang te zoeken, dus......). Stereo MC's (hele album moet te vinden zijn) nemen over met hun legendarische album 'Supernatural', schoppend goed, zou'k zo zeggjuh!!!!! Dan Luke Slater (met wat zoeken voor dit album:....) en 'Wireless', één van de trippend goede albums van deze psychedelische ritme kunstenaar!!! Door met Plastikman en 'Musik', minimale psychedelische en uiterst hypnotiserende ritmes, mmmm, leeker voor je geest!!! Hoofdingrediënt: Shpongle en 'Tales Of The Inexpressible', een psychedelsiche reis door wereld en universum, waarbij tijd wordt uitgeschakeld, purrrachtigjjjj!!!!  Tototototot slototototot, om even bij te komen: Polyphonia met 'Beyond The Ocean Of Time', wat nog meer te zeggen, dan een gigantische bak, elektronisch, psychedelische tranceshit!!!
Veel plezier!

BRAP! BRAP! BRAP! BRAP! BRAP! BRAP! BRAP! BRAP! BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten