Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 maart 2014

Muzikaal recept tegen verdere huisuitzettingen van huurders, vanwege betalingsachterstand

Gebruik de recepten van blogdruïde en dokter extraordinaire Pietje Pisser zoveel mogelijk, goed voor je geest, dus goed voor jouw geheel! Verruim je geest met de muziek die de dr. je voorzet, al dan niet met hulpmiddelen, die zijn overigens niet nodig, door de muziek (mits je daarvoor openstaat) stijg je vanzelf boven jezelf uit (als het ware, zeg maar <smegma>, figuurlijk gesproken, enzogestoord).
Geniet en zie dat je meer waard bent, dan je ooit gedacht had, laat je vervolgens nooit weer koeioneren, door niemand, wat dacht je daarvan?! Goed idee toch?

Als start vandaag Lizzy Mercier Descloux en haar In Zuid-Afrika opgenomen album 'Zulu Rock', waanzinnig mooi mensen, jammer dat ook deze godin van de alternatieve muziek is overleden in 2004. Nog zo'n groots album van Zazou  Bikaye en 'Mr. Manager', een samenwerking van de Tunesische componist/dichter/ m. instrumentalist en één van de goden van de alternatieve muziek Hector Zazou en de Congolese zanger Bony Bikaye. Over Zazou wordt gezegd, dat hij begin 80er jaren de eerste was, die Afrikaanse muziek mixte met elektronica, dat is niet helemaal waar, in de jaren 70 waren er al Europeanen die vanuit Afrika met grote en kleine Afrikaanse artiesten muziek maakten en toen al aan het mixen sloegen, maar dat hij ongelofelijk veel heeft betekend voor de alternatieve Afrikaanse- en de wereldmuziek, is zeker, een invloed die zich intussen over de hele wereld heeft verspreid. Wat een gemis, dit genie! Door met African Head Charge en 'Off The Beaten Track', de band van Bonjo Iyabinghi Noah, en wat voor band, wat zij in begin 80er jaren maakten, liep ver voor op de psychedelische trance van eind jaren 80, begin jaren 90. Adrian Sherwood achter de knoppen natuurlijk! Tied veur: Scraping Foetus Off The Wheel en 'Nail', de geniale maffe Australiër en zijn uiterst energieke elektronische, psychedelische industriële muziek, met zo af en toe een fikse bak maatschappij kritiek of onzin lol, muziek van grote hoogte!!! Kijk daar sluit een portie Micro Mania mooi op aan, ofwel: Goumas Athanasios met 'Special Sound Effects' (niet snel iets van te vinden op het net...), met wat mij betreft, vandaag één slecht nummer, als je raadt welk, ga je door voor de 4de hands koelkast van dr. P met gratis zeer exotische schimmels!!! Hoofdingrediënt: de verzamelaar 'Sci-Fi Cafe', met namen als The Electronic Sky Church, Leaether Strip, Astralasia, Information Society e.a., psychedelica van grote hoogte, genieten mensen!! Tot slot het waanzinnig mooie album 'Bosnian Rainbows' van de band met dezelfde naam, groots en uiterst sterk!
Veel plezier en tot de volgende x!






                                                
BRIP!       BRIP!      BRIP!      BRIP! ...................... BRAP!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten