Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 maart 2014

Sörensen heeft eindelijk door, dat de PVV geen democratische partij is........ ha! ha! ha! ha!

De ongelofelijke flapdrol Sörensen, zag zijn oude partij Leefbaar Rotterdam groot worden en tegelijkertijd, de hele bak stront, die hij, zijn grote leider Wilders en diens fascistische beweging PVV, over zich heen kregen gestort, door de uitlatingen van Wilders aangaande minder Marokkanen. Vandaar dat hij vandaag meldde, dat hij van de PVV een democratische partij wil maken. Lekker even de aandacht afleiden, van de boevenbende, die zich PVV noemt.

Alsof de PVV minder antidemocratisch zou worden, als deze beweging wordt omgevormd tot partij met leden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Sörensen is half wakker, of doet alsof hij bezig is wakker te worden. Om helemaal wakker te worden, is het de hoogste tijd, dat hij alle uitspraken en ideeën van zijn grote leider eens goed gaat bestuderen! Al is dit waarschijnlijk een zinloze oefening, daar de tweede mogelijkheid, een Sörensen, die doet alsof hij wakker wordt, een veel waarschijnlijker beeld van de werkelijkheid geeft, daar hufter Sörensen dondersgoed de fascistische basis van de PVV en diens grote leider kent.........

Sörensen is één van de spreekwoordelijke ratten, die het zinkende schip verlaten. Al zou dat nog wel eens vies tegen kunnen vallen, de achterban van de PVV heeft schijt aan alle gedonder van en in die beweging, als bij VVD sjoemelaar van Rey, hoewel iedereen weet van zijn smerige zaken, stemde de bevolking massaal op deze onfrisse figuur....... Met andere woorden, de PVV zal allesbehalve verdwijnen door de uitspraken van Wilders, die alleen maar baat heeft bij het proces, dat velen tegen hem aanspannen: veel aandacht en de kans om zijn haatzaaierij nog eens in het volle licht te kunnen herhalen, een veroordeling zou nog beter zijn, dan gaat zijn achterban pas echt op tilt.

Waarom dit alles? Sörensen weet dondersgoed, dat Wilders zijn ideeën zal afwijzen en dat zijn positie in de PVV onder vuur zal komen te liggen. Sörensen verwacht dat de PVV wel uit elkaar zal vallen, en probeert zich bijvoorbaat, de gore poten schoon te wassen, zodat hij zich bij een xenofobe partij kan aansluiten, die waarschijnlijk niet lang meer op zich zal laten wachten. De rechtse hufter heeft intussen zijn schepen achter zich verbrand, maar of hij bij een democratische partij kan aanmonsteren, is maar zeer de vraag....... Ach, zo'n nieuwe xenofobe partij, zal ook weer bestaan uit figuren, die zich de tent uit zullen vechten, wat dat betreft maakt deze ellendepuist genoeg kans......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten