Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 maart 2014

Marnix Norder, dat er in Den Haag minder mensen op de PvdA zullen stemmen, komt doordat wij regeringsverantwoordelijkheid hebben genomen........ ha! ha! ha! ha! ha!

De PvdA bouwmaffia wethouder Norder was maandag te gast bij BNR. Daar vertelde hij, dat door zijn bezoek aan de bouwmaffia beurs in Cannes, een buitenlands bedrijf 50 miljoen wil investeren in een Haags gebouw.... Het is duidelijk, Norder voelt dondersgoed, dat de burgers van Den Haag en Nederland, die hechte band met de bouwmaffia van wethouders en andere politici, maar vreemd vinden en dat dit een flinke stank verspreidt, vandaar dat hij met zo'n kul argument kwam, waarbij hij bovendien geen namen noemde.......

'De burgers in Den Haag stemmen nu misschien minder op de PvdA*, dat komt doordat wij (de PvdA) regeringsverantwoordelijkheid hebben genomen.....' ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat komt zeker niet, doordat de PvdA de zorg in hoog tempo sloopt, of de records die de partij boekte op het gebied van de werkloosheid, faillissementen, het aantal huisuitzettingen, de armoede, of de nog steeds aanhoudende recessie (je maakt hele procenten verlies niet goed met kwart procenten verbetering). Om in Den haag nog maar te zwijgen., van de sloop van de vele sociale huurwoningen, of de monumentale gebouwen aan het Spui, om daar voor maar liefst 180 miljoen een muziekforum monument, voor Norder terug te bouwen, een gebouw dat buiten de PvdA (en de VVD) niemand wil....... De hufter durfde zelfs te zeggen, dat als je naar Den Haag kijkt, de stad van binnenuit wordt vernieuwd, vernield zou een beter woord zijn, veel oude monumentale gebouwen zijn er niet meer in Den Haag, daar heeft o.a. Norder in zijn tijd als wethouder flink aan mee gewerkt.

Het centrum is in de periode van zijn wethouderschap, veranderd in een doorlopende bouwput en door de inspanningen van Norder duurt dat voorlopig nog een aantal jaren...... Met die bouwput, stapelen zich de schandalige meerkosten, van de diverse megalomane projecten op tot honderden miljoenen, bij de tramtunnel alleen, ging het zelfs om 100 miljoen, officieel wel te verstaan, want deskundigen spreken niet over een bedrag van 240 miljoen aan totale kosten, maar een half miljard. De werkelijke kosten zijn trouwens nooit bekend gemaakt. Dat voor een tunnel, waarvan het laatste stuk, van het centrum naar het Centraal Station, niet voldoet aan de veiligheidseisen, wat betreft de afstand naar nooduitgangen...... Norder is blij, dat er een PvdA raadslid tegen het Spuiforum is, dat zou bij de PVV niet kunnen, aldus de enorme flapdrol. Over dat forum durft hij te zeggen, dat dit straks allemaal toeristen zal trekken...... Godverdomme, die toeristen komen voor de huidige bebouwing, megalomane lul!!! Het is niet de manier om uit de crisis te komen, door niets te doen, de bestaande gebouwen voor muziek en dans aan het Spui, zijn op, ze zijn afgeschreven....... Die gebouwen zijn nog geen 30 jaar oud en dus totaal niet afgeschreven of op!!!

Norder verlaat de politiek, zo liet de over een gigantische poedeldrol getilde klootzak, nog eens weten. Wat hij gaat doen weet hij nog niet, zo loog hij keihard, benieuwd welke vette baan hij krijgt voor zijn lobbywerk ten behoeve van de bouwmaffia..........

Norder kwam nog even terug op Cannes, waar hij vuile zaken deed. Als je ziet wat andere landen allemaal doen, die investeren en bouwen, hier moet altijd maar gediscussieerd worden, hier gebeurt niets...... Dat durft de sloop en bouwwethouder te zeggen, die meer sloopte, dan de 3 wethouders voor hem tezamen!

*De verwachting is, dat de PvdA bij de verkiezingen vandaag, 2 van de 10 zetels zal verliezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten