Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 maart 2014

Plasterk weet niet of Nederlandse metadata gebruikt mogen worden voor standrechtelijke executies.........

Vanmorgen was de totaal disfunctionerend PvdA minister van Binnenlandse Zaken te gast bij BNR Campagne (na 11.30 u.). Hier werd hem gevraagd, of de door Nederland aan de VS geleverde metadata, gebruikt mogen worden door de VS, om aanvallen met drones uit te voeren, u weet wel, standrechtelijke executies, waar ook veel 'onschuldige burgers'* bij worden vermoord....... Plasterk vond dat een 'lastige' (bwèh, hij bedoelde 'lastige vraag'). Even later vertelde hij, dat hij het antwoord niet weet op die vraag (???!!!!), al stelde hij wel dat mensenrechten de leidraad moeten zijn............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden, het standrechtelijke executeren van verdachten, heeft niets met mensenrechten te maken!!!! Jezus christus, wat een hopeloze idioot!

Over financiële hulp voor lokale partijen, die geen budget hebben, om campagne te kunnen voeren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en daar geen subsidie voor krijgen, zei Plasterk dat dit eigenlijk zou moeten veranderen. Al stelt hij meteen, dat daar de gemeenten verantwoordelijk voor zijn...... ha! ha! ha! ha! Die hebben 'al zo'n berg geld', waarmee ze ook nog eens overheidstaken van de landelijke overheid moeten overnemen, met een fikse bezuiniging op het bedrag, waarmee de landelijke overheid die taken uitvoerde.......... Terug naar de lokale politiek: die gemeenten moeten dus die lokale partijen maar voorzien van een budget, terwijl ze zwaar moeten bezuinigen en terwijl de landelijke partijen, die meedoen aan de gemeentelijke verkiezingen, zoals u kan horen en zien, kapitalen kunnen uitgeven aan reclames en spotjes voor radio en tv, met grote inzet van de landelijke volksverlakkers van die partijen.......

*Vreemd in dit geval, dat 'onschuldig', daar je tot een veroordeling door de rechter, als onschuldig dient te worden gezien, zelfs al ben je verdachte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten