Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 maart 2014

Jurgen van den Berg slaat de plank weer eens, bijzonder interessant, helemaal mis

Eén van de grootste onbenullen van Radio1, Jurgen van den Berg, kondigde rond 11.50 het nummer 'Well Allright' af, dat daarvoor werd afgespeeld in de versie van Blind Faith. Van den Berg ziet zichzelf de laatste tijd als een ster dj. en vertelde heel interessant over de 'supergroep' Blind Faith en dat het nummer geschreven werd door Buddy Holly (dat moet zijn, mede door B.H.). Verder vertelde hij, dat dit nummer door zowel Blind Faith, als Santana  werd gespeeld en voor beiden een hit opleverde. Dit was de versie uit 1979 van Santana, volgens van den Berg.......... Die versie vind ik het mooist, aldus van den Berg, daar was zijn collega Ghislaine Plag het mee eens............ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mevrouw Plag ik heb u onlangs nog gewaarschuwd, pas op dat u niet wordt besmet met het 'dombo-virus', dat van den Berg chronisch bij zich draagt.........
Mevrouw Plag, het is nog niet te laat, eis dat van den Berg voorgoed naar huis wordt gestuurd, dan zal het weer helemaal goed komen met u en het programma!

Hier sloeg uw Azijnpisser de plank fiks mis, het was i.d.d. Santana, bij de laatste klanken ingeschakeld en dacht zeker Blind Faith te horen, de versie van Santana voegt dan ook niets toe aan die van Blind Faith, een 'keurige' copie. Al blijft de uitvoering van Blind Faith toch echt verreweg te prefereren boven die van Santana, en is van den Berg nog steeds een grote flapdrol, die zo snel mogelijk gewisseld moet worden.
Mijn excuus aan de tere 'lezersziel.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten