Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 maart 2014

G8 meet met meerdere maten als het om de buitensluitng van Rusland gaat

Werkelijk ongelofelijk, de uitsluiting van Rusland, vanwege de annexatie van de Krim, door 7 leden van de G8. Waarom werd de VS niet buitengesloten na de illegale oorlog tegen Irak, die men begon op basis van bewust gemaakte leugens....... Intussen zijn daar meer dan 1 miljoen doden gevallen, ten gevolge van die zwaar terroristische daad van de VS, maar geen lid van de G8 wilde de VS daarvoor uitsluiten........ Hoeveel doden er in de Krim zijn gevallen weet ik niet, maar volgens mij zijn er dat niet eens tien (al is elke dode er één te veel).

Dan nog de Krim: denken dat Rusland zich daaruit terug zou trekken, is ongelofelijk dom. De NAVO breidt zich steeds verder uit richting Russische grens, waar ze overigens op veel plaatsen al direct tegenover Rusland staan. Je zou kunnen stellen, dat de NAVO zelf de onrust aan Russische kant heeft veroorzaakt...... Nogmaals: wie denkt dat Rusland zich zou terugtrekken uit een gebied dat voor hen van levensbelang is (de enige ijsvrije havens van de Russische marine), een gebied dat bovendien van groot strategisch belang is, is ongelofelijk dom en naïef........ Overigens is de Krim ook nog eens een gebied, waar het merendeel van de bevolking Russisch is.

Begrijp me goed, ik ben allesbehalve 'fan' van dictator Putin, maar dit meten met 2 maten is wel zo ongelofelijk opvallend...... Ik vrees dan ook, dat de lobbyisten van het militair-industrieel complex* hier een heel grote vinger in de pap hebben gehad, immers hoe eerder er een nieuwe Koude Oorlog uitbreekt, hoe harder de doodsfabrieken kunnen draaien. Fabrieken waar wapens en ander militair materiaal gefabriceerd worden, als die op volle toeren draaien, is dat weer uitstekend voor deze handelaren in de dood en hun aandeelhouders.......

 *Waar veel politici toe behoren, neem VVD oliebol 'Horst Wessel' van Baalen, of CDA seksjoker de Vries, of zijn collega partijlid en VS schandknaap: de Hoop Scheffer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten