Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 maart 2014

Timmermans: de EU wil niet uitbreiden naar het oosten......... ha! ha! ha! ha! ha!

'Het gevoel dat het westen wil uitbreiden naar het oosten van Europa (bij Rusland en critici) is ridicuul', zo liet de disfunctionerende pedante PvdA kwast Timmermans zojuist (na 15.30 u.) bij BNR weten....... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof het westen de laatste 15 jaar niet constant bezig is geweest, om Oost-Europese landen, het NAVO lidmaatschap op te dringen, waarna (/waarbij) ze het EU lidmaatschap wordt geboden en alsof de VS en Duitsland niet met miljarden de opstand in Oekraïne hebben gesteund, nee deze zelfs hebben geïnitieerd!

Iran en Noord-Korea moeten eerst voldoen aan allerlei internationale verplichtingen, voordat ze aan de Nuclear Security Summit (NSS) mogen meedoen....... Als het om de veiligheid gaat, wat betreft nucleair materiaal en wat daar mee moet gebeuren, zouden deze landen juist als eerste moeten worden uitgenodigd!! Deze enorme klootzak durft wel te zeggen, dat er vooruitgang geboekt zal worden met die 'summit', wat betreft het maken van vuile bommen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nogmaals, dan zouden Iran en Noord-Korea juist uitgenodigd moeten worden en zou Rusland, waar veel nucleair materiaal 'rondslingert' (net als in de VS), aanwezig moeten zijn. Even daarvoor kwam de aap al uit Timmerman's mouw: De NSS is 'speeddaten' op hoog niveau....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, inderdaad Timmermans, alleen een wat vreemde vorm van 'speeddaten', de pooiers van de 'escort-bureaus', kunnen de vraag van de hoerenlopers, die voor de NSS naar Den Haag komen, niet aan. Benieuwd of de kleuter Timmermans zich nog laat bedienen door een prostituee........ Al schiet ik bij dat idee, al in een gigantische lachbui!

Over atoombommen zei Timmermans nog, dat hij al 20 jaar bezig is de atoombewapening terug te dringen, maar sommige atoombommen zijn eigenlijk wel nodig, althans dat kan je duidelijk opmaken uit z'n domme PvdA gedraai......... ha! ha! ha! ha! ha!

Timmermans? Een typisch PvdA lid, een volksverlakker en uiterst slecht 'politicus' van een partij, die samen met de andere politici van die partij, als de bliksem naar het grote archief zouden moeten verdwijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten