Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 maart 2014

Kamp liegt zich weer 3 slagen in de verkiezingsrondte

Hoorde een half uur geleden VVD Obersturmbannführer Kamp, die bij de publieke tak van de VVD radiopropaganda zendgemachtigde, WNL*, kritiekloos zijn verkiezingsleugens mocht spuien. Deze enorme schoft durfde te zeggen, dat 'wij ervoor zorgen dat ondernemers geld kunnen verdienen, net als de werknemers........' ha! ha! ha! ha! ha! Een top aantal faillissementen Kamp! Idem een top aantal werklozen, dat is toch echt het tegenovergestelde, dan deze ploert hardop durft te liegen. Nog naast het feit, dat werkenden ook steeds minder te besteden hebben. Hij sloeg zichzelf en de rest van het afbraakkabinet Rutte op de borst, met de minieme verbetering in de economie, die voor de volle 100% te danken is aan een kleine opleving in de wereldeconomie, die overigens de laatste dagen, met een klap aan het inzakken is. Sterker nog, die 'groei' in Nederland, is een groei ondanks het desastreuze beleid van Rutte 2, als dit kabinet i.p.v. het gevoerde sloopbeleid, een beleid had gevoerd, gericht op lastenverlichting, hadden we er nu een heel stuk beter voorgestaan......

Voorts durfde volksverlakker Kamp te stellen, Kamp die nu godbetert in Enschede zijn leugens op straat verkoopt, dat de benzine en diesel in België en Duitsland net zo duur zijn, als in ons land...... Hier een link naar deze prijzen op 21 februari jl., zodat u zelf kan zien, hoe zwaar deze enorme droplul loopt te liegen!

*Die nog niet zo lang geleden, net als PowNed gewoon door mocht gaan als zendgemachtigde, terwijl deze omroepen totaal niet meer voldeden aan het ledental, waar de andere omroepen wel aan moeten voldoen, daar ze anders van de buis en de radio moeten, een cadeau van de VVD!!!
Voorts heeft de VVD een commerciële radiopropaganda zendgemachtigde: BNR, onderdeel van de Telegraaf Mediagroep, waar WNL overigens ook onderdeel van is!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten