Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 maart 2014

Ghislaine Plag slaat een beetje de 'Wilders plank' mis

Ghislaine Plag (presentatrice) zei gisteren op Radio1, over het volksmennen van Wilders, waarin hij zijn toehoorders verzocht te gaan schreeuwen: "Wilders verwoordt wat veel Nederlanders denken...." Nee mevrouw Plag, Wilders parkeert eerst een aantal smerige denkbeelden over een minderheidsgroep(en), tussen de oren van zijn achterban, waarna die de idee hebben, dat ze dit idee zelf hebben gevormd........ Gisteren ging hij zover als Hitler dit al in de 20er jaren (in Duitsland) deed, een vraag stellen, waarvan hij het antwoord kort te voren had ingegeven, het liefst met een uitspraak die de pers haalde, vervolgens laat hij zijn gehoor dit antwoord schreeuwen en niet 'scanderen.......', dat is een zwaar eufemisme, scanderen doen sommige mensen met de naam van hun held, of dat nu een voetballer, filmster, of een muzikant* is.......... Nazi's en hun voorbeeld, fascisten, schreeuwen waarbij het speeksel ze uit de bek vliegt!

Zie ook: 'Wilders, de volksmenner.......'

*Of een politicus, dat wel weer........

O ja, mevrouw Plag, u weet het waarschijnlijk niet, maar u raakt besmet met het dombo-virus, dat Jurgen van den Berg altijd bij zich draagt (chronisch...). Geloof me, het begint op te vallen, u houdt zo af en toe de 's' klank aan, zoals van den Berg dat doet, als hij denkt interessant te zijn........ Mevrouw Plag, ik hoorde u gisteren zeggen, dat van den Berg met z'n hoofd zat te wiebelen, tijdens een stokoud nummer, morgen ziet u, als u besmet raakt met het van den Berg dombo-virus, zichzelf in de weerspiegeling van een ruit in de studio, headbangen op een nummer van  André Hazes, dat moet toch een nachtmerrie voor u zijn?!

Het spijt me dit alles te moeten zeggen mevrouw Plag, het ging net zo goed met u, voordat u met die wezenloze onbenul moest gaan presenteren! Ik wens u dan ook veel wijsheid en weerstand tegen zoveel onzin en alom aanwezig dom gedrag, in de studio waar u werkt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten