Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 maart 2014

Muzikaal recept voor een totaal verbod op verrijking van uranium, het sluiten van bestaande kerncentrales en een verbod op het bouwen van nieuwe kerncentrales, daar zou de wereld pas echt veiliger van worden!!!

Hier weer één van de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter Pisser. Gebruik de recepten van de dokter zo veel mogelijk, behalve dat je je beter zal gaan voelen, zal het ook je geestelijke horizon verruimen. Door deze verruiming in je bovenkamer, kan je makkelijker inzien, hoe het komt dat het zo'n puinbak is op de wereld en hoe het kan dat we door gewetenloze psychopaten worden geregeerd, niets ontziende figuren, die schijt hebben aan alles en iedereen (behalve hun eigen achterban en familie dan natuurlijk). Door de recepten te beluisteren en de begeleidende tekst van deze recepten te lezen, zal je zien, dat je bepaald niet alleen staat!! Er zijn hele volksstammen die het huidige super asociale neoliberalisme spuugzat zijn, zoek geestgenoten, organiseer en verzet je tegen voornoemd geteisem!!

Noemeróóó oenóóóó: Tony Joe White, de man met de bijzondere stem en schitterend, af en toe gortdroog, gitaargeluid, met het live album 'Roosevelt And Ira Lee' (kan het album niet snel vinden op YT), een album waar niet veel over bekend is, waarschijnlijk van eind 1968 -begin 1969, wie de andere muzikanten zijn, is ook al niet bekend, maar godverdegodver, grootse moorddadige moeras blues, prachtig! Nog een album van een zanger met een bijzondere stem: Jona Lewie en 'Alias.....', een compilatiealbum van zijn werk uit de 70er jaren, bijzonder aparte muziek op bluesbasis, jezus wat een stem, het lijkt wel of je af en toe Al 'Blind Owl' Wilson van Canned Heat hoort zingen. Lewie maakte later nog een album met o.a. Fay Lovsky, waarvan een paar nummers het goed deden in ons land. Een mooi album!!! Nog zo'n bijzondere artiest: Robert Palmer met het live album 'Maybe It's Live', helaas ook veel te vroeg overleden (als Al Wilson), maar god de man had echt grote talenten en wist een heel eigen geluid neer te zetten, waarmee hij van alle kanten waardering kreeg (ik kende zelfs een aantal punkers, die hem stiekem goed vonden!), en het album? Een klassieker!!! Door met The Cure en 'Faith', nog steeds in van mijn lievelingsalbums van deze band, die begin 80er jaren met een circustent door Europa reisde en o.a. op het malieveld in Den Haag een waanzinnig mooi concert gaf, genieten mensen!!! (voor Jos en Sylvia). Nu we toch bezig zij, zal dr. P hebben gedacht: Tuxedomoon en 'Desire', alweer één van mijn (AP) lievelingsalbums, van deze band, groots!!!Kijk en hier sluit Blockhead mooi op aan, met 'Uncle Tom's Coloring Book', machtig mooie psychedelische shit, geniaal!!! Over mooi aansluitend gesproken: het uiterst psychedelische album van Animal Collective en 'Sung Tongs', meer dan prachtig, dubbel prachtig smegmaar!!!!
Dat was tevens het slot voor vandaag, veel plezier nog!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten