Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 maart 2014

Muzikaal recept voor het onmiddellijk verbieden van buitenlandse veiligheidsdiensten in ons land! Om te beginnen, de Chinese dienst, die afgelopen zaterdag een demonstratie onmogelijk maakte*!

Aan de levenslange sessies van blogdruïde en -dokter P. Pisser, wordt vandaag weer een aflevering toegevoegd middels het volgende recept. Geniet van de muziek die de dr. je voorzet, verruim je hersenen, als die nog in vegetatieve staat verkeren en zie hoe mooi de wereld kan zijn. Dat geeft meteen het gevoel dat er zo snel mogelijk gigantisch veel moet gebeuren, om de race naar de afgrond te stoppen, de wereld te redden, niet alleen voor volgende generaties mensen, maar ook voor de dieren en natuur. Om zo tot een wereld te komen, waar geluk het hoogste goed is en waar de psychopaten, die uit zijn op macht en puissante rijkdom, het nakijken hebben!!! Geloof me maar, je bent allesbehalve alleen, als je dit inziet, hele volksstammen zijn de huidige gang van zaken spuugzat, organiseer je, maar pas op voor politici en vergadertijgers, dat zijn de figuren, die uiteindelijk ook uit zijn op macht en rijkdom en dus omkoopbaar zijn!

Vandaag begint dr. P met 'Good Old Boys' van Randy Newman (met het nummer 'Rednecks'voor de fascisten van Wilders en die zak zelf natuurlijk!), een machtig album van deze fabuleuze, uiterst scherpe tekstschrijver, componist en woordkunstenaar, genieten!!! Ook het nummer 'Mr. President, have pity on the working man', heeft niet aan actualiteit ingeboet, integendeel, de situatie voor de arbeiders in 'The Land Of Hope & Glory', is nog een stuk slechter geworden, velen hebben zelfs aan 2 banen niet genoeg om rond te komen, het ideale voorbeeld voor D666, de VVD, het CDA, CU, SGP, GroenLinks en vooral niet te vergeten de PvdA! Tweede ingrediënt: Cuby & Blizzards (+ Alexis Korner) 'Live Rheinhalle Düsseldorf 1968', een machtig mooi blues album, on-Nederlands goed!!!! Door met Ducks Deluxe (geen tijd het hele album te zoeken) en hun gelijknamige album, simpele 70er jaren rock, met veel vuur gemaakt, de band stak toentertijd boven de middelmaat uit, een paar mooie covers, waarvan o.a. één van de Stones en van Sonny Curtis (The Crickets), een mooi album! Door met Lou Reed en 'Street Hassle', zeker niet z'n beste album, maar met Reed krijg je altijd een zekere klasse je oren ingespeeld!!! Neil Young neemt over met zijn pretalbum 'Re-ac-tor' (een paar keer 'doorklikken', maar nooit echt klikken hè?), 'best een leuk album!!' Pré-hoofdgerecht, of voorhoofdgerecht: Tuxedomoon en 'You' (even zoeken en je zou het hele album moeten kunnen vinden), een groots psychedelisch album van deze legendarische band!!! Hoofdgerecht, met dank aan zijne zeer bijzonder hoog doorgeblazen grootsheid Lucos Bravos Primeros: Gary Lucas & Gods And Monsters en het fenomenaal mooie psychedelische  spacerockalbum 'Coming Clean' (ook weer even zoeken), sjkit'rnd!!!!
Tot de volgende keer en veel plezier!

BRAP!

*Zie het bericht: Chinese veiligheidsdienst schond recht op vrijheid van menigsuiting van Nederlandse burgers.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten