Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 maart 2014

Muzikaal recept voor een grondig onderzoek naar corruptie bij politici en een onmiddellijk bekend maken, van wie zij aandelen hebben en hoeveel!!!

Met de geneeskrachtige recepten naar een wereld, waar niet alleen nucleaire energie verboden zal zijn, maar waar 'schone' atoomwapens al helemaal 'uit den boze' zijn. Dus geen nucleair afval, hoog noch laag radioactief afval, daarmee voorkom je niet alleen het maken van een 'vuile' bom, maar ook dat men de 'normale' munitie maakt, van radioactief materiaal. Ja belachelijk, een peperdure conferentie, zogenaamd tegen het maken van een vuile bom, terwijl het westen in conflict gebieden (waar ze meestal geen sodemieter te maken hebben) gebruik maakt van radioactief besmette ammunitie!!
Blogdokter en -druïde Pisser probeert bij zo veel mogelijk mensen, de geest te verruimen, zodat ze ontwaken en zien dat we als de donder op de rem moeten gaan staan, wereldwijd en niet alleen als het om wapens of radioactief afval gaat!

Vandaag begint dr. P met de 'P' van The Pointer Sisters (met wat zoeken, zou je het hele album moeten kunnen vinden) en hun deels, prachtige retro-album (al is de muziek wel aan de tijd aangepast) onder dezelfde naam, uit de tijd, dat deze Sisters zich nog niet 'bezondigden' aan commerciële bagger! Voor arme lieve Coco. Let op de prachtige uitvoering van het Willie Dixon nummer 'Wang Dang Doodle' (het 'origineel' op de plaat is beter, dan die van deze link). Nu komt die ouwe weer met een vreemde keus (iets bij de Sisters moet daar verantwoordelijk voor zijn): Gino Vannelli en 'Storm At Sunup, een man die vaak ten onrechte werd weggezet als te commercieel, hoewel hij toch een behoorlijk ruimtelijk en surrealistisch eigen geluid ontwikkelde, een geluid dat vele bands beïnvloedde wereldwijd, een mooi album, een klassieker wat mij betreft!! Maar het was wel een ongelofelijke pleeborstel, dat zal zeker meegeteld hebben in zijn beoordeling.... (zie de foto bij de link... ha! ha! ha!). Nog zo'n pleeborstel: Bryan Ferry met Roxy Music en hun eerste gelijknamige album, jezus wat een sterk album nog steeds! Voor mijn oude vrienden uit Leeuwarden (met de klemtoon verkeerd.. ha! ha!): Japan en 'Tin Drum' (de remix met prachtige bonus), psychedelische waverock van ongekende hoogte, jezus wat een band was dit!!! Talking Heads neemt over met Fear Of Music' (daar hebben meer mensen last van, velen zelfs zonder dat ze het weten....), een legendarisch en waanzinnig mooi album, wel de remix met bonus!!! Dit was trouwens het tweede album, dat met behulp van Brian Eno werd gemaakt. Nog zo'n legendarische band: Can (met wat zoeken, moet je het hele album kunnen vinden) en 'Soon Over Babaluma', waanzinnig mooie psychedelische alternatieve rock, een ware klassieker en wat mij (AP) betreft één van hun beste albums!!! Aansluitend LCD Soundsystem en '45:33 Remixes' (je komt op een pagina waar zo ongeveer alle remixes op staan, je moet aleen wel telkens terug naar die pagina, een kniesoor......), alle jezus mooie remixes van o.a Runaway, Theo Parrish, Prins Thomas, e.a., genieten mensen!!! Tot slot het album 'Recycled Plastic' van Plastikman, deze magiër van de hypnotiserende ritmes, zette met dit album weer een staal van zijn kunnen neer, plááááááktiek!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPPERDIEBRAPWAPSPARBX!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten