Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 maart 2014

Ook burgerrechten in Den Haag even opgeschort vanwege de hoerenloop Summit en wereldforum

Gisteren werden 50 demonstranten, die bij het wereldforum (G7) wilden demonstreren, opgepakt en afgevoerd door de Haagse hermandad. Een politiewoordvoerder verdedigde het politieoptreden met de woorden, dat de demonstranten begeleiding naar het Malieveld was aangeboden, maar dat men toch echt naar het 'wereldforum' (G8, nu G7) wilde gaan, om daar te demonstreren. Tja, demonstreren dat gaat zomaar niet in onze democratie! Nee logisch toch, als mensen zo nodig willen demonstreren, moeten ze maar naar een leeg Malieveld gaan, in plaats van de hoge heren, die de aarde zo netjes naar de kloten helpen, lastig te vallen! Ze mogen goddomme blij zijn, dat ze het bos niet in worden gestuurd!!!

Ach ja leuk hoor: 'vrijheid van meningsuiting en van demonstratie', maar dat laatste alleen als de autoriteiten dat goed vinden............ Trouwens ook buiten de staat van beleg, die nu vanwege de NSS geldt in Den Haag, mag je niet demonstreren, als je dat niet minstens 5 jaar van te voren opgeeft en daar minstens 15 keer voor vergadert met diezelfde autoriteiten.....
Nogmaals: democratie is leuk, maar er zijn grenzen...............!!!!

Trouwens wel slim hè, om meteen een vergadering van de G7 te beleggen, of die van eigenaren van kernenergiecentrales (u weet wel, de nucleaire seriemoordenaars, die volkomen onverantwoord omgaan met hun centrales en het geproduceerde afval, over terreur gesproken....), dit alles tegelijk met de Nuclear Security Summit: 3 strontvliegen in 1 klap!

Vandaag schuift dat seriemoordenaars tuig ook nog eens aan bij de NSS, een conferentie tegen verspreiding van nucleair afval, daar terroristen er anders 'vuile' bommen van maken.... Nucleair afval dat trouwens ook in munitie verwerkt wordt, dat dezelfde heren van de G7 of G8 zonder probleem inzetten bij conflicten, zoals het westen deed bij de 'opstand' in Libie...... Nogmaals: over terrorisme gesproken!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten