Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 maart 2014

Ultra orthodoxe Joden, zijn net als fundamentalistische christenen verdraagzaam......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zondag bij OVT aandacht voor de ultra orthodoxe Joden, die in Israël vanaf nu ook in militaire dienst moeten, zo besloot de Israëlische regering vorige week. De presentatoren spraken met een deskundige, die e.e.a. rond deze groep uitlegde. Tenminste, zo goed en kwaad dat ging, met een 'interviewer' als katholiekenlikker Jos Palm, die altijd de geïnterviewden onderbreekt tijdens hun antwoorden, het liefst om zelf die antwoorden deels in te vullen....... Op een gegeven moment, toen Palm zich weer eens te buiten ging aan deze praktijk, stelde hij, dat die ultra orthodoxe Joden, net als fundamentalistische christenen, verdraagzaam zijn.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat betreft die ultra orthodoxe joden, weet ik het niet, ze zijn in ieder geval tegen het zionisme en de barbaarse bezetting van Palestijns gebied en de dito behandeling van Palestijnse burgers, bovendien zijn ze tegen militaire dienstplicht. Dat is toch echt volkomen het tegenovergestelde dan wat fundamentalistische christenen willen!!!!!! Fundamentalistische christenen, die het liefst de gehele Palestijnse bevolking, zouden willen uitmoorden, of minimaal met een lek schip de Middellandse Zee op zouden willen sturen. Fundamentalistische christenen die voor de doodstraf zijn en vinden dat hun leefwijze aan iedereen opgelegd zou moeten worden, neem alleen al de zondagsrust........' Fundamentalistische christenen, die vrouwen onder de man stellen, die homofilie een doodzonde vinden, die tegen abortus en euthanasie zijn (en niet te weinig ook!). Echt heel verdraagzaam allemaal.......

Wil iemand, die volkomen over een schimmelende drol getilde dwaas Palm, de studio uitschoppen en meteen een levenslang verbod op het nog ooit betreden van dat soort ruimten opleggen? Alvast mijn innige dank!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten