Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 maart 2014

F-gassen, de ideale vervangers van CFK's........... Nee dus!

Zo.n 25 jaar geleden werd met het Montreal milieuverdrag (-protocol), het gebruik van CFK's, die de ozonlaag aantastten, in koelkasten en airco's, sterk aan banden gelegd. Daarvoor in de plaats kwamen de zogenaamde 'F-gassen', naar nu (al enige tijd) blijkt, tasten deze F-gassen weliswaar de ozonlaag niet aan, maar zijn ze als broeikasgas 30 keer sterker dan CO2...... Deze gassen worden dan ook superbroeikasgassen genoemd, 1 kilo van het spul, zou volgens GroenLinks tot 22.000 meer warmte opslaan, dan 1 kilo CO2.

Afgelopen zondag in Vroege Vogels nieuwsoverzicht, GroenLinks EU parlementariër Bas Eickhout. Hij vertelde, dat hij goed nieuws had: fabrikanten van airco's, koelkasten e.d., krijgen tot 2030 (!!!!!) de tijd, deze F-gassen te vervangen voor andere gassen (van die vervangers moet je dan weer hopen, dat deze niet andere desastreuze bijwerkingen hebben........) Dus een dik hoera voor de politici-lobbyisten en hun bazen, de fabrikanten van de vernietiging, die i.p.v. onmiddellijk te worden aangepakt, tot gvd 2030 de tijd krijgen te stoppen met deze vernietigingspraktijken!!!! Veel installaties, die gevuld zijn met F-gassen, zijn over 50 jaar pas aan het eind van hun leven, dus zelfs over 50 jaar, opgeteld bij 2030, in 2080, komen deze gassen nog vrij, zo verklaarde Eickhout........ Hoe durf je dan, met dit alles in het achterhoofd, als 'groen' politicus van een groot succes te spreken.......... Dit legt eens en te meer het hypocriete gedrag van GL bloot, belachelijk!!!

 Over dat laatste, het akkoord gaan met zo'n lange periode, voor dat F-gassen verboden zullen zijn, daar begon men natuurlijk niet over bij Vroege Vogels, een programma van de PvdA propaganda-zendgemachtigde VARA...............

Overigens ook een pluim voor Rutte 2 (VVD en PvdA), de gedoogpartners, D666 (die zich als groene partij ziet...), 'ChristenUnie' en SGP* die dit soort praktijken voor lief-, nou zeg maar voor een bak geld nemen. Want daar komt het op neer, een club politici uit binnen en buitenland, die zich als gewetenloze psychopaten met een 'geheime' lobby-agenda gedragen.... Ach, wat een gelul dat 'gedragen', 95% van deze figuren is voluit psychopaat/sociopaat, met lobbyisme voor het grootkapitaal als leidraad in hun handelen en deze 'club' zal zich altijd als zodanig gedragen!


Weet u, eigenlijk is deze toestemming van de EU aan bedrijven, zo lang laten door te mogen gaan met deze uiterst gevaarlijke gassen, niet alleen misdadig, maar ook 'simpel' een vorm van ordinaire corruptie..........

Zo weet u alvast op welke 5 partijen u morgen vooral niet moet stemmen!

*ChristenUnie en SGP als rentmeesters over de aarde voor hun god..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten