Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 31 maart 2014

Muzikaal recept voor het direct stilleggen van de kerncenterale van Borssele, niet alleen voor de bewoners van die plaats, maar voor alle bewoners in een straal van 60 km. rond die centrale

Gebruik de recepten van blogdruïde en muziekdokter Pisser zo vaak mogelijk, voor een vrolijk, voldaan brein en een scherpe geest, die zich door geen mens meer laat koeioneren of bevelen. Ontdoe je geest van de dagelijkse beslommeringen, met behulp van de door dr. P opgegeven muziek, laad daarna je geest op, maar vooral: geniet! Verruim je geest met deze recepten, waarna je zal zien, dat we snel actie moeten ondernemen, willen we de wereld leefbaar houden, neem de kerncentrale van Borssele!

Dr. P start zijn recept vandaag met Wire (met een beetje zoeken vindt je een aantal nummers van dit album), een album dat ik al jaren niet gedraaid heb: 'Document and Eyewitness: Electric Ballroom', experimentele psychedelische punkrock, is misschien de beste omschrijving, een vreemd maar lekker album, hier loopt je geest lekker op leeg, althans ontdaan van dagelijkse prietlulpraat en opgevangen vuiligheid!!! Door met The Stranglers (weer even zoeken......) en het album '10', een feestplaat van deze heren, niet meer 't vuur van eerder, maar nog steeds alleszins mooie spacerock, met een 'paar' mooie covers!!!!! Paar tussen aanhalingstekens, er staan nummers op, die zo uit de 60er jaren hadden kunnen komen (wat een klote zin!). New Order neemt over met: '(the rest of) New Order' (wel weer even zoeken), niet te veel op de teksten letten, dit is een goede band, mooie psychedelische muziek en een slecht album hoef je dan ook niet te verwachten, maar ik heb ze wel eens beter gehoord, al staan er zonder meer juwelen op dit album! Psychedelica? Pere Ubu (!!) en 'Ray Gun Suitcase', een van de vele mooie albums, van deze underground dadarocko-alternativoband (zo dat is er ook weer uit!). We vervolgen het recept met Siouxsie & The Banshees met 'The Scream', het machtig mooie eerste album van Siouxsie en haar band in de remix plus bonus, nog wat ruw en minder gepolijst dan later werk, maar wel degelijk prachtige, psychedelische alternatieve post-punkrock!!!!!Tot slot zusters, broeders ook, het fabulotastische album 'Psycho's Path' van John Lydon (met wat zoeken zou je.....) een extreem psychedelisch album van deze groot criticus van de neoliberale politiek, en dat al van voor The Sex Pistols, geniet van zijn muziek, maar vergeet vooral de teksten niet!!!! Tot slot Trans Global Underground en het legendarische album 'Psychic Karaoke', machtig mooie triphoptrancepsychedelica!!!!
Zo lekker opgeladen? Veel plezier verder!

BRIPBRAP!

                                                             BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten