Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 maart 2014

NVWA maakt zich ernstig zorgen over het aantal incidenten met voedsel........

De secretaris-generaal van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), Harry Paul luidde vandaag de noodklok over het grote aantal incidenten met voedsel....... ha! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk, de NVWA is zelf verantwoordelijk voor de inspecties op voedselveiligheid! Paul had dan ook beter Rutte 2 en de voorgaande kabinetten aan de paal kunnen nagelen, voor het uitkleden van zijn organisatie!! De NVWA stelt verder, dat de consument bereid zal moeten zijn meer te betalen voor voedsel, willen ze veilig eten en/of niet belazerd worden, door voedselproducenten..... Dus om zijn inspectieorgaan op peil te brengen, moeten we meer betalen? Dat is een gotspe! Hoe durft de zak, we betalen belasting aan de overheid, die daarvoor o.a. onze voedselveiligheid moet bewaken!!! Dat de overheid bezuinigt op inspecties, is niet de schuld van de consument! Bezuinigingen, die overigens niet zijn ingegeven, om geld te besparen, maar om de regeldruk voor het bedrijfsleven af te bouwen, zodat u dagelijks bedonderd kan worden!!!!

Schuldigen: de VVD, de PvdA, het CDA, D666, 'ChristenUnie' en SGP, weet u dat ook weer, mocht u nog naar de stembus gaan!

Zie ook deze link: 'Volksgezondheid: Voedsel en Warenautoriteit laat nog veel meer steken vallen, of het belang dat uw overheid aan uw gezondheid hecht.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten