Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 maart 2014

Generaal b.d. Cobelens: door het vele tappen, hebben wij zo weinig aanslagen......... ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmiddag hoorde ik de oud-MIVD bullebas en generaal b.d. Cobelens op Radio1. Cobelens u weet wel, de stuntelaar die na elk door hem geproduceerd schandaal, kon blijven zitten. Zijn oud-medewerkers in het leger en de MIVD noemen hem een psychopaat, maar bijvoorbeeld VVD'er  'Horst Wessel' van Baalen, is een grote bewonderaar van deze collega papzak.

Cobelens stelde op Radio1, dat we zoveel mogelijk info moeten verzamelen, middels het tappen van telefoons en computers, dat heeft zin, kijk maar naar de hoeveelheid aanslagen. Met andere woorden door het vele afluisteren en tappen, zijn hier maar weinig aanslagen gepleegd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, en als het 100 aanslagen waren geweest, had hij kunnen zeggen dat het er 'maar' 100 waren, i.p.v. 20.000!!!! Voorts horen wij als inwoners van dit land, regelmatig over arrestaties van terreurverdachten, die voor 99,999% weer vrijgelaten worden, daar er niets aan de hand is........ ha! ha! ha! ha!

Overigens kan je uit de woorden, van de ongelofelijk zak Cobelens opmaken, dat er al jaren wordt getapt, dat het een lieve lust is, dat was al geen geheim meer, maar wel mooi, dat deze dombo het nog eens bevestigde........ De buitenlandse geheime diensten van o.a. de VS waren heel blij met Cobelens, aldus van Baalen...... Niet zo vreemd, als je zoveel mogelijk afluistert en dan de gegevens doorstuurt naar de VS, voor zover deze nog niet beschikken over de opgestuurde gegevens..........

Cobelens kan zo de VVD politiek in, weg met de privacy en andere vrijheden van de burgers, totale controle en liegen dat het gedrukt staat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten