Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 maart 2014

Marc Jansen vindt de subsidie van de Postcode Loterij voor Wakker Dier schandalig

Marc Jansen van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) deed gistermorgen zijn beklag bij BNR (rond (9.08 u.) over het feit, dat de Postcode Loterij, Wakker Dier van geld voorziet.
Als je de plork zou moeten geloven, zijn de medewerkers van W.D psychopaten, die niet loslaten voordat ze hun gelijk, met geweld hebben gehaald. De Postcode Loterij geeft geld aan goede doelen organisaties. Wat nou goed doel? Omdat Wakker Dier vindt dat de dieren in de intensieve veehouderij groot en dood gemarteld worden en dat daar eindelijk eens iets aan gedaan moet worden? Wat een onzin, Jansen heeft zelf jaren aan de ketting, tussen buizen gelegen, zoals zeugen een paar jaar mogen leven........ Ook heeft hij al eens een week of zeven achtereen, met 1.000 mensen in een stal van 150 vierkante meter geleefd, dus vertel Marc maar niets! Die beesten hebben een veel beter leven, dan een kind dat aan de andere kant van de wereld van de honger sterft.......

Je snapt niet waar Jansen het gore lef vandaan haalt, nog maar een paar dagen geleden, maakte de Onderzoeksraad voor de Veiligheid bekend, dat het vlees in de schappen van de supermarkt niet veilig is, me dunkt, hij zou iets andere zorgen aan z'n kop moeten hebben. Al zei hij wel, dat dit hem verontruste. Hé enorme klootzak misschien is dit wel tekenend voor de hele sector, vlees zo goedkoop mogelijk aanbieden, vraagt om ellende, niet in de laatste plaats voor de dieren, wiens behandeling er bepaald niet op vooruit gaat, ook niet met 10 vierkante centimeter meer, of in plaats van 6 weken, een volwaardig leven van 7 weken....... Dan heb ik het niet eens over het aantal zieke en dode mensen, die jaarlijks vallen door het kadavers eten, waar van alles aan mankeert. Dat geldt trouwens voor alle stukken kadaver, ook zonder dat er stront, bacteriën, virussen, groeihormonen, of antibiotica in/op zitten, hoe mooi verpakt ook, het is een pervers teken van ons consumentisme: menen als mens het recht te hebben, een dier groot en dood te martelen en het daarna op te vreten, echt beschaving!

Als we echt iets aan het voedselprobleem op de wereld willen doen, moeten we toch echt zeer spoedig stoppen met vleeseten, goed voor het behoud van bijvoorbeeld het Amazone gebied, plus een hele berg minder milieu- en luchtvervuiling. Bovendien komt dit de gezondheid van de mens ten goede, vlees eten is van meet af aan slecht voor je darmen en nieren!!!

Een eind maken aan de ellende, waar dieren meestal in hun veel te korte leven, onder leiden, is een groots goed doel, ellende puist!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten