Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 maart 2014

Muzikaal recept voor omverwerping van de huidige klassenjustitie, die de welgestelden keer op keer ontziet en voor boetes die in verhouding zijn met de laagste inkomens!

Een nieuwe dag een nieuw recept en als dit voor jou geen nieuwe dag is, is het toch een nieuw recept, als je het nog niet gelezen hebt, zoals bijvoorbeeld gisteren, dan is het namelijk een oud recept voor jou en voor mij, maar als daarentegen morgen iemand anders dit recept leest, dan is het.........
Gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdr. en -druïde Pietje Pisser (2 meter hoog, 1 meter breed), om je dag op te vrolijken, of een rotgevoel weg te werken, of om pijn naar de achtergrond te drukken, maakt niet uit wat, maar merk de heilzame werking bij het afspelen!

Voorgerecht: de Brandburger Concerten van J.S. Bach, door Philharmonia Salvonia met dirigent Karel Brazda (van dat orkest is overigens niets te vinden), machtig mooie muziek uit 1721, doe je ogen dicht en laat je meevoeren!!! Dr. P houdt wel van yin en yang, dus nu zwaar experimentele elektronica uit : The Nocturnal Emissions en 'Fruiting Body LP', een ware trip, als je moeite hebt met deze muziek, ga dan liggen, doe je ogen dicht, zet het volume en de bassen lekker hoog (zonder een ander of je gehoor tot last te zijn) en merk hoe hypnotiserend deze muziek is!!!! 'Iets meer' uitgelijnd is de muziek van The Noyes Brothers met 'Sheep From Goats', uiterst vervreemdende, psychedelische, deels elektronische muziek, een ware trip uit 1980, prachtig!!! Door met het Franse Orchestre Rouge en 'More Passion Fodder', prachtige waverock, met teksten die niets te wensen overlaten, wat betreft maatschappij kritiek, die bovendien aan actualiteit amper heeft ingeboed!!!! Frankrijk? Edith Nylon met 'Quatre Essais Philosophiques' (via deze link zie je de 4 nummers van deze ep onder elkaar, of boven elkaar staan, wat jij wilt, het is jouw dag! En is dit mooi, of erg mooi?!!!! Om nog even bij te komen en niet overladen te raken, tot slot: Phluide en 'Bifidus Acidophilus and other beneficialcultures', (ik kan er zo snel niet van vinden, dus zoeken) hou je vast voor een geweldige elektronische trip!!!
Veel plezier!

BRIPenBROPenBREPenBRUPBRYP!                   
                                                                    BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten