Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 maart 2014

VVD, Volkspartij voor Vrijheid en Democratie......... ha! ha! ha! ha! ha!

VVD, de betekenis van deze afkorting luidt: Volkspartij voor Vrijheid en Democratie........ ha! ha! ha! ha! Welke vrijheid? De vrijheid voor ondernemers, hun klanten te mogen belazeren. De vrijheid om de burgers dag en nacht in de gaten te houden, middels camera's, drones met camera's, telefoontaps en computerinbraak? De vrijheid om mensen langs grote wegen te vergiftigen met uitlaatgassen, middels een zo hoog mogelijke snelheid? De vrijheid om megaprojecten aan te gaan en straaljagers aan te schaffen, die niemand wil? De vrijheid om haat te zaaien tegen grote groepen burgers? De vrijheid om werknemers de door hen bevochten rechten af te pakken? De vrijheid om de zorg af te breken? De vrijheid om  mensen, die door het gevoerde VVD beleid, werkloos zijn geworden, verplicht te werk te stellen? De vrijheid om de huurders het vel over de oren te trekken? enz. enz.........

Wat deze lijst met vragen zegt over de 'Democratie' in de naam van deze meer dan asociale, topgraaiers partij, lijkt me wel duidelijk, 'Democratie' zolang het niet anders kan, maar liever een dictatoriaal geregeerd land, met alle vrijheid voor de ondernemers en de welgestelden!!!

O ja, dat 'Volkpartij', is om zoveel mogelijk dombo's te trekken, die gezien hun inkomen nooit op deze partij zouden moeten stemmen, want één ding is zeker, bij de VVD heeft men schijt aan 'het volk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten