Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 juni 2014

Bruno Bruins trots op beeldententoonstelling die het Haagse Voorhout siert, fijn dat dit ook in crisistijd kan...... Schijt aan de armen, die 'fijn' op de voedselbank zijn aangewezen!

De bestuursvoorzitter van het UWV, VVD leeghoofd Bruno Bruins, was vanmorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Het begin van het gesprek was weer een hele openbaring, toen hij de uitspraak in de kop van dit bericht deed.......

Het UWV gaat inzetten op het aan het werk krijgen van 55 plussers, daar worden lessen in netwerken aan gegeven en ja, dat werpt z'n vruchten af, na 10 trainingen heeft zo'n groep meer begrip voor elkaar....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat is wel heel belangrijk, als je nagaat, dat de partij van Bruins, de VVD, juist de solidariteit geheel naar de kloten helpt en werklozen wegzet als halve misdadigers, ook al heeft een heel groot deel van de huidige, meer dan 1 miljoen werklozen (de echte cijfers), dit te danken aan diezelfde VVD!!! De afgelopen 2 jaar werd er al 66 miljoen geïnvesteerd in 55 plussers, daar zijn maar liefst 6.000 mensen mee aan het werk gekomen. Even een correctie: er zijn de laatste 2 jaar 6.000 mensen aan het werk gekomen, een klein deel door toedoen van het UWV, maar een overgroot deel, is daar op eigen kracht aan gekomen. Verder moet je je afvragen, gezien de voortdurende crisis, hoe lang die mensen aan het werk zijn gebleven en of ze inderdaad nog aan het werk zijn. Dat zet wel een heel groot vraagteken bij de investering van 66 miljoen, waar de komende tijd dus nog veel meer geïnvesteerd gaat worden......... De leus voor de nieuwe campagne wist de uitermate 'goed voorbereidde' Bruins niet meer precies, maar volgens hem zou dat moeten zijn: 'Open de deuren voor een 55 plusser.....' ha! ha! ha! ha! ha! Moet je nagaan, deze campagne is met name gericht op het midden en kleinbedrijf!! ha! ha! ha! ha! Gegarandeerd, dat die mkb bedrijven, bij het aannemen van een 55 plusser, een hele zak belastinggeld meekrijgen....... Al met al beloofde Bruins dat er in 2015 wel 20.000 banen bijkomen.... Wat hij er niet bijvertelde, is dat er tot die tijd 60.000 banen zullen verdwijnen, dus eigenlijk verdwijnen er 40.000 banen!!!

Ook voor Wajongers zet het UWV zich in, daar zitten mensen tussen die willen werken, die gaan we helpen, aldus Bruins..... 'Helpen' is bij het UWV een ander woord voor dwingen! Ook die mensen moeten voor het leeuwendeel in het mkb aan de slag, je hoort de kleine ondernemers al juichen, bij het vooruitzicht.... Al zal ook die tewerkstelling gepaard gaan, met een flinke zak overheidssubsidie, uit door u betaalde belastingen wel te verstaan!!!
Over de 5.000 mensen die het UWV zelf moet ontslaan, stelde Bruins, dat het UWV juist extra mensen aanneemt, ook al bevestigde hij het aanstaande ontslag van 5.000 werknemers....... ha! ha! ha! ha! Dit alles, terwijl er een fiks aantal UWV'ers ziek thuiszit, vanwege de hoge werkdruk!!

Over het grote aantal klachten aangaande de behandeling door het UWV, durfde Bruins te zeggen, dat hij graag namen en rugnummers wil, met andere woorden, Bruins ontkent vooralsnog dat er veel klachten zijn. Als Bruins de klachten van UWV klanten serieus had genomen, zoals hij wel zegt te doen, had hij allang geweten, wat er allemaal mis is bij het UWV. Alleen al het feit, dat je bij binnenkomst in een UWV gebouw, als misdadiger wordt behandeld, die waarschijnlijk aan identiteitsfraude doet, is 'een teken aan de wand....' Ook het belachelijk aantal verplichte sollicitaties, terwijl er nog geen 100.000 vacatures zijn (op zoals gezegd, meer dan 1 miljoen werklozen!), laat 'niet echt' een positieve indruk achter. Als je dan vraagtekens hebt bij het handelen van jouw UWV ambtenaar, moet je bijzonder voorzichtig te werk gaan, want voor je het weet, heb je een maatregel (met boete dreiging) aan je broek!

Mensen, als je Bruins hoort lullen, denk je werkelijk, wat doet die zak op die positie?????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten