Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 juni 2014

Margriet Vroomans: "Het is anders dan vroeger, toen kon je als journalist wel eens met een politicus praten zonder microfoon......

Margriet Vroomans, die samen met Kees Boonman het 'journalistiek-politiek' zwaar neoliberaal gekleurde programma Tros Kamerbreed presenteerde, stopt er mee. Ter ere van dat feit, werd ze vorige week vrijdagmiddag 'geïnterviewd' op Radio1. Voordat ik wegens groot onzingehalte, een andere zender kon kiezen, vertelde Vroomans, dat de 'journalistiek' wel erg veranderd is de laatste jaren. "Je wilt ook wel eens zonder microfoon praten met politici, maar dat gaat niet meer", aldus Vroomans, dat komt volgens haar, door Geen Stijl en andere nieuwlichters..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo ziet u maar weer, zelfs de 'journalisten' geven uw Azijnpisser gelijk! Kots Kamerbreed is een neoliberaal programma, waar de presentatoren vooral hartelijke banden onderhouden met de politiek, naast de afspraken, die al gemaakt worden met de politici, over de te behandelen onderwerpen tijdens het programma...... Toch lullig, dat haar wederhelft, de zwaar over een keeshondendrol getilde Boonman, meer en meer door Radio1 wordt gebruikt als ('kundig') politiek verslaggever...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mevrouw Vroomans, hartelijk dank, dat u met een paar woorden, al uw 'belangwekkende werk', naar de prullenbak verwees!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten