Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 juni 2014

Muzikaal recept voor het met spoed verplaatsen van bedrijven, die met gevaarlijke stoffen omgaan, deze bedrijven horen niet thuis in de buurt van huizen

Een fikse portie geneeskrachtige muziek, maakt van de meeste rotdagen, alsnog een dag die heel wat beter te verdragen is. Blogdokter en -druïde P. Pisser biedt via dit blog zijn regelmatige sessies met deze recepten aan, dr. P hoopt middels deze recepten, de ogen van zoveel mogelijk mensen te openen, voor de dagelijkse werkelijkheid, die bol staat van onrecht, wanbeheer, waardloos regeren, het vervuilen van het milieu, enz. enz. Neem de ontploffing gisteren op een Shell terrein in Moerdijk. Dr. P denkt middels deze geestverruiming het aantal mensen dat de straat opgaat tegen voornoemde negatieve, om niet te zeggen gitzwarte zaken. Niet alleen met demonstraties, maar ook met andere acties, kan volgens de dr. alles nog redelijk goed komen, al is haast echt geboden!!!

Als eerste heeft dr. P vandaag Bik Bent Braam (ongelofelijk, maar het zo te noemen album is niet te vinden op YouTube) op het programma staan, met 'Het XIJZ Der Bik Bent Braam', een waanzinnig mooi en vrolijk jazz album, on-Nederlands mooi!!!!! Dat is natuurlijk gelul, wat jazz betreft blaast Nederlamd een aardig stuk mee. Met groet aan Patrick Votrian. Vervolgens 'Tub Gurnard Goodness' van DAAU ofwel: Die Anarchistische Abend Unterhaltung, (maar 1 nummer, rechts op de YT pagina zie je een mix met meer werk, van deze fantastische band) één van de legendarisch mooie albums van deze band, een kruising tussen veelal instrumentale folk, reggae, jazz en klassiek, met licht surealistische ondertoon, groots!!!!! Zimoun Nå (alweer maar 1 nummer, zelf zoeken...) neemt het roer met zijn gelijknamige album, waarop o.a. Philipp Schaufelberger en Don Li te horen zijn, een ongelofelijk sterk album, maar ja, dat heb je al snel, alleen al met Don Li, Zimoun is 'gewoon' één van de basgoden, die onze wereld rijk is, nogmaals sterk!!!!! Dan nog zo'n groot jazzorkest: Jambangle en 'Trinity Song', (niet het hele album, maar wel een berg mooie muziek van deze band, ook rechts op die pagina) waanzinnige jazzgroovejamsessies van deze geweldige Belzen band!!!!! Van Belgie naar Japan is niet zo ver, op je globe thuis: 'Kindai-Tek' een verzamelaar met grootse psychedelische jazzelektrorockerdiebockzz met namen als Organ Language, Silicom, Jin Hiyama, Tagomago, Kenkou, Washida, Quanté (van de laatste kan ik niets vinden op YT) e.a. een geweldig album, dames/heren programmeurs, haal eens wat nieuwe Japanse groepen/musici naar Nederland, hoor maar waarom!!!!! Meer psychedelische elektrojazz van Ludovic Navarre (St. Germain) en het album: 'From Detroit To St. Germain' (maar een paar nummers, zie rechts op YT pagina, weer zo'n krent, die heel dom bezig is), moet ik nog zeggen dat dit warempel prachtige psychedelische jazz'ndrum is? Oké, dit is warempel prachtige psychedelische drum'nbassinjazz!!!!!
Dat was 't voor deze dag (en die van gister en de dagen daarvoor, tenzij je die recepten nog niet hebt gebruikt). Veel plezier!

BRIP?   BROP? BREP?      BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten