Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 juni 2014

Muzikaal recept voor strafrechtelijke vervolging van verantwoordelijke bestuurders en politici, inzake het grove wanbeheer bij woningbouwcorporaties

Hier een nieuwe aflevering in blogdokter Pisser's levenslange poging de geest van zoveel mogelijk mensen te verruimen, d.m.v. uiterst geneeskrachtige muziek, hoewel er af en toe een album langs zal komen, dat door mij als waardeloos, of niet ter zake doende wordt afgekraakt, maakt niet uit, misschien denk jij daar anders over, vandaar dat dr. P staat erop, dat de door hem geselecteerde muziek, geheel, of zoveel mogelijk wordt afgeluisterd en dat is wat anders, dan wat jouw overheid daar onder verstaat! Nogmaals verruim je geest, zie hoe goor het tuig is, dat dagelijks beslist over jouw leven, of dat van je dierbaren (neem het wanbeheer bij woningbouwcorporaties en de toezicht van de politiek, waardoor velen, niet aan een betaalbaar huis kunnen komen en grote groepen, hun onbeschoft hoge huur niet meer kunnen betalen). Zoek geestverwanten, zie hoe je samen met een groot deel van de aardbewoners, die het totaal doorgeslagen gekkenhuis meer dan zat zijn, wat je kan doen, organiseer je en verzet je!

Nummer één vandaag: Christophe Schweizer (kan het album niet vinden, via de link wel een mooie indruk van de muziek van Schweizer) en 'Full Circle Rainbow', een waanzinnig mooi jazz album, neigend naar fee jazz, met 2 grootmeesters op het hammondorgel: Jason Moran en George Colligan, prachtig!!!!! Frank Zappa neemt over met 'Tengo Ná Minchia Tanta' (kan het hele album niet vinden, dus...), één van de vele geniale albums van deze helaas veel te vroeg overleden gitaargod, producer, filmmaker, componist en ga nog maar even door, nogmaals: geniaal!!!!! George Clinton en zijn P Funk Allstars nemen over met 'Dance Floor Guerillas' (je komt op een YouTube pagina, waar veel nummers van dit album te vinden zijn, even zelf 'aanklikken'), een mooi album van deze vrolijk gestoorde muzikant, componist, tekstschrijver, prachtig!!!!! LCD Soundsystem volgt met 'Sound Of Silver', een magistraal mooi album, jammer dat James Murphy stopte met deze band, vanwege zijn leeftijd..... , nogmaals geniaal mooi!!!!! Gorillaz, de band van Damon Albarn met het eerste, gelijknamige album van deze band, sluiten mooi aan op LCD Ss, een sjkitr'nd album!!!!! Niet erg aansluitend , maar wel uiterst sterk: Kap Bambino en 'Blacklist', een grote bak energie, genieten mensen!!!!! Tot slot: Flying Lotus en 'Los Angeles', een vernuftig album met experimentele elektronica in een dikke vette psychedelische saus, groots!!!!!
Veel plezier!

BRAPZOBRIPDIEBRAPPERDIEZAPFLAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten