Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 juli 2014

Rutte 2 geeft het voorbeeld met een 'bescheiden bbq' en de fascistoïde dj Jopie..........

Gisteren was het dikke lol op Radio1, waarom? Heeft de publieke omroep de toezegging gekregen, dat het budget met 100% is verhoogd? Of heeft Radio1, als één van de twee landelijke nieuwszender alweer het predicaat van beste landelijke nieuwsradio gekregen? Of krijgt het personeel op het veel te hoge inkomen er nog eens 5% bij? (uit de belastingpot), nee, nee driewerf nee! dezelfde avond nog zou er een feest plaatsvinden op het Binnenhof, dat maar eens per jaar wordt gevierd, het zomerreces, met een dikke bbq. Een bbq, zodat de parlementariërs de milieubewuste burgers voor de vakantie nog even kunnen laten zien, dat ze schijt aan het milieu en dierenwelzijn hebben. Ook voor houtskool wordt dubbelop vervuiling gepleegd, bovendien worden daarvoor bomen gekapt in Afrika, die niet gekapt zouden moeten worden, om over de luchtvervuiling nog maar te zwijgen..... Trouwens het eten van lijken is, hoe de dieren ook behandeld worden, uiterst milieuonvriendelijk, maar daar hebben deze volksvertegenwoordigers al helemaal lak aan, wie dan leeft wie dan zorgt, als de boel naar de kloten gaat, wel te verstaan en dat geldt zelfs voor hun eigen kinderen!

Feest vieren, een paar dagen nadat, ook de armste huurders, net als per juli 2013, worden geconfronteerd met een veel te hoge huurstijging van 4%. Ja daar zit inflatie correctie in, alsof deze huurders, niet zelf met die inflatie te maken hebben...... Ach ze krijgen toch huurtoeslag? Ja, dat is waar, alleen moeten deze mensen, die letterlijk geen cent kunnen missen, alsnog hele euro's per maand meer betalen, normaal toch?? 

Je ziet het voor je, Partij van de Asocialen, rollatorslet Klijnsma, die het hartstikke naar haar zin heeft, zo gezellig en feestelijk hè?! Terwijl ze zelfs lotgenoten uitkleedt en deze verplicht door bedrijven laat aannemen, zodat die gehandicapten en chronisch zieken ook eens kunnen voelen wat het is, je totaal ongewenst te voelen in een bedrijf, maar het ruimt wel lekker op hè? Want gegarandeerd dat er een aantal zich het leven zal benemen, uit diepe ellende wel te verstaan.......

Dan dj Jopie, ofwel Untersturmbannführer Eerdmans, die wat gezellige deuntjes draait, voor het uitgelaten tuig, dat het weer gepresteerd heeft, de meest onbeschofte maatregelen te nemen, zonder dat er een opstand uitbrak, echt een prestatie van formaat! Vergeet daarbij Syrië niet, als politiek flink lopen emmeren over militair ingrijpen en wapenleveranties aan de rebellen, komt dat als een boemerang terug, in de vorm van ISIS..... En dan toch wegkomen, met het opnemen van een aantal vluchtelingen uit dat land, maar liefst 250 per jaar! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Is dat even goed gelukt?! Laat ze ze maar in de regio opvangen, wat jou Eerdmans, bijvoorbeeld in het straatarme Libanon, een land met 4,5 miljoen inwoners, die dik over de 1 miljoen vluchtelingen binnen de grenzen hebben, terwijl het land een stuk kleiner is dan Nederland...... Vol is vol hè Eerdmans en het moet niet gekker worden, toch.......?!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten