Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 oktober 2014

Juncker zegt niets over duurzaamheid, dat is logisch volgens deze christelijke kwast.......

Nogal wat consternatie in Brussel afgelopen maand. Wat nu weer, hoor ik u verzuchten, terwijl u uw tv het raam uit dondert. Welnu: Juncker noemde in zijn aanstellingsbrief, voor de kandidaat EU commissarissen, niet één keer het woord duurzaam.
Juncker reageerde daarop, door te stellen dat duurzaamheid zo belangrijk is voor iedereen, dat het niet nodig is dit nog apart te benoemen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De EVP fractie, de EU partij van Juncker, wordt gedomineerd door de grote Oost-Europese landen en als ze daar ergens de schijt aan hebben naast homofilie, is het wel het milieu....... Dat geldt trouwens ook voor bijvoorbeeld het CDA, dat heeft deze partij van god's rentmeesters meer dan voldoende bewezen. Nee, voor het milieu, zorgt hun bedachte god zelf wel...... Helemaal niet nodig om duurzaamheid extra te noemen, jezus wat een klootzak!!!

Bij dit alles moet ik wel zeggen, dat de EU parlementariërs, die nu stennis schoppen, wel erg hypocriet zijn, immers Juncker's houding t.o.v. het milieu is niet omgedraaid, sinds hij EU voorzitter van de Europese commissie is. Juncker's aanstelling was een staaltje poppenkast, waar democratie niets meer mee te maken had, tja dan moet je niet opkijken, dat je een totale onbenul, of zelfs lobbyist van vervuilers, aan de top hebt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Bij dit alles moet je niet vergeten, dat PvdA infantiel en onbenul Timmermans de regelgeving moet vereenvoudigen in de EU. De regels waar het hardst over wordt geklaagd, zijn juist de regels, die men eerder voor een beter milieu heeft genomen..... Net als voor 'iedere christen' gaat bij Juncker het geld binnen graaien, ver voor op het milieu, of het welzijn van mens en dier..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten