Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 oktober 2014

Remco Dijkstra: we hebben één van de groenste budgetten, al kan je zonder aanpassing van de EU regels niets doen op groen gebied.......?!?!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De plee filosoof met de lullekop, Dijkstra van de VVD, gaf afgelopen week in BNR Duurzaam weer 'een staaltje van zijn kunnen'. Het kabinet is goed bezig (op groen gebied), de kwast noemde het energieakkoord nog eens, als prestatie van formaat, terwijl wat velen al begrepen, steeds duidelijker wordt, dat er van dit lamme akkoord geen bliksem terecht komt. Bijvoorbeeld afgelopen vrijdag weer, toen meldde het Radio1 nieuws van 19.00 u., dat het CBS en het Ruimtelijk Planbureau (RPB) stellen dat de plannen van het kabinet, voor het aandeel duurzame energie, in de totale energiehuishouding, dat in 2020 op 14% zou moeten uitkomen, met de plannen van datzelfde kabinet onmogelijk gehaald kunnen worden. De twee organisaties spreken over een aandeel van ten hoogste 10%. Dan te bedenken, dat de grote bedrijven subsidie krijgen over hun grootverbruik van fossiele brandstoffen............

Zoals gezegd, Dijkstra is voor het opruimen van regels, vooral in EU verband. Na een suf verhaal, bleef de conclusie over, dat wanneer de regels in de EU niet worden aangepast (lees: opgedoekt),  je op groen gebied niets kan doen....... terwijl hij, daarvoor stelde, dat 'wij' (Nederland) één van de groenste budgetten van de wereld hebben....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Trouwens als wij één van de groenste budgetten hebben, terwijl daar keer op keer van blijkt, dat het zwaar onder de maat is en we wat luchtkwaliteit betreft, tot de slechtsten van de EU klas behoren, kan je nagaan, hoe slecht het is gesteld met het wereldwijde beleid, om de klimaatverandering aan te pakken........
Wat een ongelofelijke oplichter die Dijkstra, gelukkig ontmaskerde deze flapdrol, zichzelf weer eens in hetzelfde lulpraatje!!!

Voor meer 'enerverende' berichten aangaande Dijkstra, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten