Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 december 2014

Sinterklaasjournaal alom bejubeld..... ha! ha! ha! ha! ha!

De ongelofelijke huppelkut Dieuwertje Blok liet bij 'De Wereld Draait Door' weten, dat 'de meerderheid van de redactie vond, dat het tijd was voor verandering' en "Ik vind dat het sinterklaasjournaal heeft laten zien wat je met creativiteit kunt doen, het is aan mensen zelf, om daar verdere invulling aan te geven...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat die creativiteit heeft opgeleverd? 'Echte' schoorsteenpieten, rouwpieten, clownspieten en natuurlijk heel veel 'vertrouwde' zwarte pieten (ja, het liedje gaat ten slotte van: ook al is hij zwart als roet, toch meent hij 't goed....)...... Als klap op de vuurpijl had men tot slot een opa zwarte piet, die ook als sinterklaas verkleed was, gezeten op een wit paard en de 'echte' sinterklaas op een zwart paard...... Wat een fantastische zet hè, heb je een paar weken lang de gekleurde burgers van dit land geschoffeerd en gediscrimineerd, laat je toch zien, dat je  het best goed bedoelt..... Godverdomme wat een lamlendige top-idioten!!! Kortom smerige volksverlakkerij!

In het metradomme Mediaforum afgelopen vrijdag, o.a. de koning van RTV Utrecht, topgraaier van der Lugt en Margriet Vroomans, die laatste ziet zich intussen als 'éminence grise' van de journalistiek ziet.... ha! ha! ha! ha! Ook daar kwam dit sinterklaasjournaal ter sprake, welnu deze twee 'journalisten' vonden het sinterklaasjournaal heel goed, 'midden in de maatschappij....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Gelukkig zegt dat meer over deze twee onnozele sufferds, dan over de maatschappij!!!!

Voor meer 'fijne' berichten over Blok, van der Lugt, Vroomans en over zwarte piet, klik op de namen en de racistische aanduiding, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten