Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 februari 2015

Faber, niet alle moslims zijn terroristen, maar wel alle terroristen zijn moslims....... ha! ha! ha! ha! ha!

In het lijsttrekkersdebat van een aantal Eerste Kamerfracties bij Nieuwsuur, was ook Faber-van de Klashorst te horen, zo ving ik afgelopen dinsdagmorgen op bij BNR. Na het nieuws van 8.00 u. werd hier een uitspraak van hare inhumane kwaadaardigheid Faber van de PVV herhaald: "Ik zeg niet dat alle moslims terroristen zijn, maar wel dat alle terroristen moslims zijn....."ha! ha! ha! ha! ha! Ik wed dat ze heel dapper keek, toen ze dit ongelofelijke cliché oplepelde.

Faber is niet alleen inhumaan, kwaadaardig en xenofoob, maar ook 'boeren slim'. Ze weet dondersgoed dat dit onzin is, maar blijft het toch herhalen, want daar is de domme massa, die haar fascistenbeweging aanhangt en de mensen die de politiek niet volgen, maar wel xenofoob zijn, uiterst gevoelig voor. Bovendien is het bekend, dat wanneer je de grootste onzin maar vaak genoeg herhaalt, zelfs al wijzen derden op de nonsens van zulke uitspraken, ze zich uiteindelijk toch tussen de oren van dombo's nestelen.......

Nooit geweten, dat:
  • Breivik, die een groot aantal jongeren vermoordde en de Duitse neonazi's, die een aantal jaren dood en verderf zaaiden (m.n onder moslims), ook moslim waren. 
  • de talloze figuren die in VS scholen, of andere plaatsen in die politiestaat, willekeurig mensen doodschieten, allemaal moslims zijn/waren. 
  • de Israëlische regering moslim is, u weet wel het geteisem dat nog niet zo lang geleden zoveel terreur zaaide, dat meer dan 500 Palestijnse kinderen omkwamen in de Gazastrook, over terreur gesproken....... 
  • de 'terrorist', Tristan van der V., die in het Alphense winkelcentrum Ridderhof zoveel mensen vermoorde, ook al moslim was..... 
  • Bush en Cheney en de rest van die club psychopaten, moslim waren, immers de illegale oorlog die deze figuren loslieten op Irak, is wel de ultieme terreurdaad..... Een terreurdaad waarbij meer dan 1 miljoen mensen werden vermoord............. Om zoveel slachtoffers te kunnen maken, moet IS (= ISIS) nog 80 jaar moorden!!

Jezus wat een kuttekop die Faber! (klinkt toch beter zonder 'n')

Niet alle PVV'ers zijn dom, maar alle PVV'ers zijn wel fascistische angst- en haatzaaiers!!

Bij BNR liet Donatello Piras, van het Nederlands Debat Instituut, zich uit over het debat, de avond daarvoor in Nieuwsuur. Deze drollenpoetser stelde, dat hij de uitspraak over terroristen van Faber, ijzersterk vond...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een cliché van hier tot Jericho, maar Piras vindt 'm 'ijzersterk', ook al klopt er geen bliksem van...... ha! ha! ha! ha! ha! Nou dat Debat Instituut hoeft u nooit meer serieus te nemen, ongelofelijk!!!

Voor nog een onzin bericht van het Nederlands Debat Instituut, klik op het label met die naam, onder dit bericht.

Zie ook: 'Rutte zegt tegen Nederlandse ouders, dat hun verdwaasde pubers dood moeten..........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten