Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 februari 2015

Asscher: we gaan schijnconstructies keihard aanpakken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Asscher probeert 't laatste jaar van zijn suffe imago af te komen, dus staat hij als een opgewonden teckel in de microfoon te keffen, zodra hij er vanuit z'n slaapogen één in de buurt ziet. Zo ook gistermiddag, deze PvdA oplichter was op bezoek bij een champignon teler, waar ook Oost-Europeanen werken. Radio1 had er een verslaggever naar toe gestuurd, deze was om het uur te horen op Radio1, waar ze de eigenaar en een paar werknemers 'interviewde'. Zo kreeg ze te horen, dat een Poolse medewerker € 9,29 per uur verdiendt, iets meer dan het minimumloon, terwijl Nederlandse werknemers € 13,50 per uur verdienen....... Ook had ze voorbeelden, ik geloof via het FNV hoe werkgevers de boel besodemieteren, door deze arbeiders, heel dik te laten betalen voor minimale woonruimte.... De hiervoor 'genoemde' Poolse werknemer vertelde, dat hij extra moest betalen voor het gebruik van een wasmachine en internet, zaken die niet eens aanwezig waren in zijn veel te dure woonruimte...... Ach ja, die mensen werken zelfs voor € 5,-- per uur, dat is altijd nog meer dan ze bijvoorbeeld in Polen kunnen verdienen............

PvdA hufter Asscher kwam weer met z'n dappere praatjes van 'keihard aanpakken'. Vooral de schijnconstructies waarmee werkgevers deze arbeiders uitbuiten door daarmee onder het minimumloon te duiken, staken Asscher, alsof het wettelijk minimumloon niet een schandalig laag inkomen is, godverdomme!!!! De verslaggever was uitgeslapen, dus zij vroeg Asscher, of hij niet bang was, dat die foute werkgevers en uitzendbureaus dan niet met nieuwe schijnconstructies zouden komen....... Geen antwoord, weer begon de lul Asscher z'n riedel, dat hij de schijnconstructies keihard gaat aanpakken... Zoals men al vanaf de 70er jaren decennia lang beloofde zwartwerken door 'illegale' werknemers tegen te gaan, iets dat nog steeds niet is uitgeroeid, maar deels heeft plaats gemaakt voor deze 'schijnconstructies'. En al de verantwoordelijke PvdA politici, die sinds de 70er jaren aan de macht zijn geweest, beloofden één voor één hetzelfde, als Asscher nu: "we gaan het keihard aanpakken!!!!" ha! ha! ha! ha! ha!

De champignon teler klaagde nog, dat er bijna geen droog brood te verdienen is in deze teelt..... Er zouden al heel veel bedrijven failliet zijn gegaan....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, wat een brutaaltje hè: eerst je collega's wegconcurreren met grote bedrijven en lage prijzen en dan gaan klagen, dat die kleine telers het hoofd niet boven water konden houden!!! ha! ha! ha! ha! Bovendien, de bazen van die grote bedrijven vinden zonder uitzondering, dat ze recht hebben op minimaal € 10.000,-- netto per maand, dus hou ajb op over de hoge loonkosten. Want daar kwam het gesprek ook op: Asscher beloofde dat hij zal proberen de loonkosten omlaag te brengen, zodat het minimumloon omlaag kan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk, wat een vuile vieze volksverlakker!!!

Zie ook: 'Gecertificeerde uitzendbureaus, je reinste oplichting.....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten