Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 februari 2015

Driehonderd (!!!) gelukszoekers vermist op de Middelandse Zee....... Tijd om in te breken op alle zenders en het Europese publiek eens te vertellen, met welke verschrikingen vluchtelingen te maken hebben en wie daar verantwoordelijk voor is!!!

Gisteren werd bekendgemaakt, dat zeker drie, maar waarschijnlijk vier grote rubberboten met 400 mensen daarop, in zeer slecht weer zijn vergaan op de Middellandse Zee. Volgens de overlevenden van de één van deze rubberboten, waren er nog drie van dergelijke rubberboten vertrokken van een Libisch strand. De vluchtelingen wilden met dit slechte weer niet in de rubberboten, maar de mensenhandelaren, hebben hen onder bedreiging van vuurwapens gedwongen......... Intussen worden er 300 vluchtelingen vermist, het is vrijwel zeker, dat ze zijn omgekomen......

Gezien de hysterie na de aanslag op Charlie Hebdo, is het eindelijk toch godverdomme tijd, dat alle nationale zenders in Europa, een dag vrijmaken en aan het publiek uitleggen, wat en wie de oorzaak is, van zoveel vluchtelingen, die een veilig thuis zoeken en hoe de EU weigert enige verantwoordelijkheid te nemen, om mensen van een verdrinkingsdood te redden. Naast dat men in de EU veel te weinig vluchtelingen op wenst te nemen, terwijl straatarme landen als Libanon meer dan 1 miljoen vluchtelingen binnen haar grenzen heeft, op 4 miljoen inwoners, wel te verstaan.... Dit alles tegen de gore praatjes van fascisten als Wilders en z'n enge achterban in, of 'christenen' als van Aersma Buma, die alles op het bord van Italië willen leggen, sterker van Aersma Buma, zou het liefst een groot hekwerk rond Zuid-Europa willen aanleggen en wil Libanon desnoods wel verplichten drie miljoen vluchtelingen op te nemen*........ Vergeet verder de griezels van PvdA en D666 niet, met hun angst- en haatzaaierij, tegen deze vervloekten der aarde, die niets meer zoeken, dan een veilig thuis, dat is godverdomme een mensenrecht!!!!!

Wat betreft de VVD is het standpunt duidelijk: Teeven stelde eerder, dat het redden van mensen op de Middellandse Zee een aanzuigende werking heeft.......... Je zou de klootzak midden op zee moeten droppen met een lekke rubberboot, jezus wat een schoft!!! Hij kreeg geen commentaar vanuit zijn eigen partij, dus deze ploertenpartij staat achter dit standpunt.

* Zie: 'CDA: 'de victorie begon in Alkmaar........' ha! ha! ha! ha! ha!'

   en: 'Zuid-Soedan, een oorlog die wij hier liever vergeten, de vluchtelingen uit dat land noemen we 'simpel' gelukszoekers.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten