Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 februari 2015

Mark Verheijen liegt z'n ogen uit z'n hoofd.....

VVD knupplellul Verheijen is tegen de lamp gelopen, NRC heeft z'n verleden even uit gepluisd en kwam daarbij tot een aantal nare conclusies voor deze groothufter. Zelf zei Verheijen blij te zijn, dat de NRC 'met een stofkam' door z'n verleden was gegaan.....' ha! ha! ha! ha! ha! Maakt niet uit welke onzin of leugens Verheijen verkondigt, hij denkt zelf, dat hij zich werkelijk overal onder uit kan lullen, bovendien vindt hij dat hij eigenlijk gewoon recht heeft, om de boel te belazeren en ach, als het uitkomt, zoals gezegd dan lult hij zich er wel uit...... Wat betreft de VVD achterban: deze zal het aan de welgestelde reet roesten en de ondernemers hebben nu eenmaal baat bij corrupte politici!! De NRC vond in Verheijens verleden, dat deze anusrager toen hij voor de VVD in Limburgse Provinciale Staten zat, hij met zijn dienstauto naar Amsterdam reed, waar hij een functie beklede voor 'Het Huis van de Democratie' (ha! ha! ha! hij wel!) en dan tegelijk reiskosten declareerde....... Volgens deze drollenpoetser is dat heel normaal, als je het druk hebt, gebeuren dat soort dingen......... ha! ha! ha! ha! ha! Hij durfde gistermorgen zelfs te zeggen, dat hij een politicus is en geen heilige...... ha! ha! ha! ha! Verheijen is dus ook nog eens ongelofelijk dom, hoe kan je zo verblind zijn, dat je dit durft aan te voeren, immers in feite zei deze hondenlul dat politici nu eenmaal altijd in de fout gaan, ook al leggen ze een eed af, of doen een belofte, dat ze dit soort zaken niet in hun kop zullen halen.....!!!!!

Maar dit alles is weer totaal niet verbazingwekkend voor een partij als de VVD (politici van deze partij gingen al 'wat' vaker in de 'declaratiefout'), die tegen alle rapporten en onderzoeken in, toch alleen de JSF wilden hebben, een straaljager die de naam 'jager en bommenwerper' niet mag dragen, omdat het toestel niet aan de eisen voldoet, die aan een huidige straaljager worden gesteld. Toch net zolang doordrammen, tot voor dit toestel wordt gekozen, een toestel met stealth technologie, dat door de Russen en de Chinezen is 'gekraakt....' Kijk dan ben je enorme lobbyist, die of via familie aandelen Lockheed Martin heeft, of t.z.t. een mooie functie of gouden appel voor de dorst krijgt toegeschoven, gewoon even een paar jaar wachten, nadat je de politiek uit bent.....!!!!! Toevallig kwam GroenLinks gisteren met het bericht, dat de Rekenkamer gehakt maakt van het JSF besluit, daar Hennis-Plasschaert en anderen zogenaamd niet hebben nagedacht, over verongelukte JSF toestellen, die daarna vervangen zullen ('moeten') worden, gezien het aantal bestelde toestellen (waarvan de uiteindelijke prijs niet eens bekend is......), m.a.w.: men zal die toestellen vervangen uit het Defensie budget, dat tegen die tijd voorhanden is........

Voorts dineerde Verheijen een keer met de corrupte (toen nog VVD'er) van Rey en diens maatje van Pol (u weet wel, die van de 'Weekers reclamezuil') De heren dronken daar op kosten van de belastingbetaler een 'wijntje' van € 129,--!!!!! Maar lekker joh!!! Dit diner vond plaats toen van Rey en van Pol al in opspraak waren, in de zaak tegen deze twee hufters, is Verheijen intussen als getuige gehoord........

Nee Verheijen is geen heilige en het gaat eigenlijk om niets, er is niets onoirbaars gebeurd (woorden Verheijen) en u snapt toch wel, dat hij heeft geprobeerd de twee banen te scheiden en u snapt toch wel, dat hij daar de geestelijke vermogens niet voor heeft?????

VVD langstudeerder en grootschoft Zijlstra liet weten dat deze zaak wordt opgeblazen, Hij stelde dat Verheijen "prima zijn werk kan blijven doen". Het gaat tenslotte om "een paar fouten", die hij "ruiterlijk heeft erkend...." Rutte ging nog een stap verder door het "opgeblazen en opgepompt" te noemen, dit zei hij, nadat hij, met Verheijen had gesproken......... Logisch toch, wat is er nu eigenlijk aan de hand, Verheijen heeft heel normaal verschillende malen, op diverse manieren fraude gepleegd, 'so what...', ja toch??!!!

Overigens had Verheijen het gore lef, om te zeggen dat het NRC artikel een tendentieus artikel was met allerlei feitelijke onjuistheden........ Echter: Verheijen heeft het concept van dit artikel gelezen en geen opmerkingen gemaakt over feitelijke onjuistheden!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Let wel, ik heb hier een paar voorbeelden genoemd, maar het gaat om meer dan twee (mijn inziens) uiterst misdadige zaken....... Waarom 'uiterst?' Nogmaals: omdat Verheijen een eed of gelofte heeft afgelegd, ver van dit soort zaken te blijven, daarmee leg je jezelf de plicht op, om dit soort 'fouten' niet te maken!!!

Moet u voor ' de gein' eens op het label 'Verheijen', onder dit bericht klikken, kan u zien uit welk smerig hout, deze schoft is gesneden!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten