Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 februari 2015

Amsterdam ziet kolenopslag als een 'innovatieve bezigheid.....'ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is werkelijk om je dood te lachen, als je ziet hoe overheden gore zaken proberen te verkopen als goede economische activiteiten....... Nu is het de beurt aan Amsterdam, als je satellietfoto's ziet van de Amsterdamse havens, zie je een groot aantal zwarte plekken, dit zijn grote hoeveelheden steenkool, die onafgedekt het milieu liggen te vervuilen, met grote hoeveelheden gevaarlijk fijnstof....... De grootste hoop, ligt op 1,5 kilometer van het centrum, een berg, die 1,5 kilometer lang is en 400 meter breed....... Amsterdam noemt deze opslag 'innoverend....'ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een brutaliteit, je burgers vergiftigen en dat innovatief noemen........!!!!

Amsterdam, verkoopt zichzelf graag als milieuvriendelijke stad, ondertussen maakt het bestuur gretig misbruik van de uiterst lage steenkolenprijs, de VS en Australië dumpen tegen afbraakprijzen grote hoeveelheden steenkool op de wereldmarkt...... Dit gebeurt al met grote gevolgen voor het milieu in die 'landen', zo wil Australië een nieuwe haven voor steenkooltransport bouwen, in de buurt van grote koraalriffen, die daardoor grote schade zullen oplopen..... Amsterdam springt bovenop dat overschot aan steenkool, vooral voor doorvoer naar het achterland, dus Amsterdam heeft niet alleen schijt aan de gezondheid van haar burgers, maar laat bovendien zien, wat de waarde is, van de eigen zo geroemde zorg voor het milieu en de luchtkwaliteit, niet alleen in Amsterdam, maar ook elders: nul komma nada!!!

Onlangs berichtte ik al over de nieuwe sluis die bij IJmuiden gebouwd wordt*, met deze nieuwe sluis kunnen de grootste cruiseschepen Amsterdam aandoen, naast die grote cruiseschepen, kunnen ook de hele grote steenkolenschepen de Amsterdamse haven bereiken. Daarmee vervuilen die schepen ook nog eens de lucht in Amsterdam 24 uur per dag, met hele gore uitstoot, inclusief het levensgevaarlijk fijnstof, de motoren van die schepen, mogen niet stil gezet worden............. Twee zwaar 'vervuilende vliegen' in één klap!!!

* Zie: 'Bram van Ojik: door opkomst (extreem) rechts is linkssss antwoord nodig........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Zie ook: 'Amsterdammers hadden iets minder vervuiling van cruiseschepen in 2014....'

Bron: o.a. BNR Duurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten