Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 februari 2015

Maagdenhuis'bezetting', een fiks gekleurd verslag van de Jager op Radio1.......

Jeroen de Jager, Radio1 'verslaggever', vertelde gistermiddag (na 16.30 u.) op die zender over de studenten, die het Maagdenhuis in Amsterdam gebruiken voor hun protest. Nadat ze uit het Bungehuis waren gezet, door de Amsterdamse 'hermandad', die buiten overigens lekker fascistoïde tekeer gingen tegen demonstranten*, trokken de studenten woensdagavond in het Maagdenhuis..... Of het er allemaal nog een beetje netjes uitzag in het Maagdenhuis, nou dat wel, al moest je niet meer naar de wc gaan, aldus de Jager.... 'Gelukkig' kregen de studenten toch meteen een fiks minpunt, voor hun actie!!

Of de werknemers en directie, die in het Maagdenhuis hun werkplek hebben, nog wel naar binnen konden, vroeg de presentator van Slooten aan de Jager. Ja hoor, dat kon wel, maar dat doen ze niet, waarna de jager even later vertelde dat het geen echte bezetting betreft (het viel me mee, dat hij dit nog meldde....). 'Ze vinden dat hier niet echt de sfeer hangt, die hier normaal hangt om te kunnen werken', aldus de Jager. Theoretisch mogen ze werken, maar ik denk niet dat ze dit doen.......  Want uiteraard had de Jager zich zo goed voorbereid, dat hij de directie noch de medewerkers had gesproken, maar waarom zou je ook, het gaat toch gewoon om de sensatie? Daar heb je niet een goed voorbereide (echte) verslaggever bij nodig......... Godverdomme!!!!

Sterkte voor de studenten, ik wens jullie veel succes, gelukkig eindelijk mensen, die de onrechtvaardigheid die hen wordt aangedaan, door dit waardeloze neoliberale klote kabinet, niet meer pikken en actie ondernemen. Dit afbraakkabinet heeft o.a. de toegang tot studie voor veel jongeren afgesloten, met het asociale leenstelsel en de schunnige langstudeerboete. Dit laatste was voor veel studenten al een struikelblok, immers als je niet van goede huize komt en je bent aangewezen op een dure kamer en levensonderhoud, moet je wel werken naast je studie en beurs, dan afstuderen in een zo kort mogelijke tijd, is voor velen ondoenlijk!!! Een schoftenstreek van formaat, waar vooral de VVD en dan m.n. superlangstudeerder en VVD opperploert Zijlstra een groot voorstander was....... Overigens zoals de VVD en Zijlstra zich ook voor het asociaal leenstelsel hebben ingezet, natuurlijk met dikke steun van de PvdA, D666, 'Christen'Unie en SGP..... Ook al zeggen de laatste twee tegen te zijn, met hun steun aan Rutte 2, zorgen zij ervoor dat dit onzalige kabinet haar afbraakbeleid kan voortzetten!!

* Zie: 'Bungehuis 'ontzet' door politie met fascistoïde pet......'

   en: 'Maagdenhuisontruiming, politie woordvoerder stelt, dat de politie nooit zomaar iemand op z'n kop slaat........ ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten