Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 februari 2015

Zittend plassen.... Ojééééé

Zittend plassen of niet, was gistermiddag één van de onderwerpen op Radio1, ene Rob Boonzajer Faes, antropoloog kwam daar over spreken. Met 'sfeerreportages' werd dit onderwerp 'opgeleukt', dus veel gelul van baasjes die vinden dat ze niet hun broek hoeven te laten zakken, om te kunnen pissen, veel te veel moeite..... Baasjes die vinden dat ze 't volste recht hebben, om de voegen tussen de wc tegels vol te laten lopen met zeik, zodat ze minstens 4 bussen luchtverfrisser en van die schaampotjes met chemische geurtroep onder de rand van de toiletpot nodig hebben, anders val je flauw van de zeiklucht... Deze baasjes maken dan ook nooit zelf de wc schoon...... De pis spettert vanuit de pot ongeveer 1,5 meter op, gerekend vanaf de grond. Pisspetters tegen de muren en alles rond de toiletpot, daar de wc's die wij gebruiken niet gemaakt zijn, om staand op te pissen, daarvoor heb je een urinoir nodig..... Het 'mooiste' is altijd, als je bij iemand op bezoek bent, die zo'n paal met pleepapier heeft staan, die is meestal omgevormd tot een zeikpaal, als je goed kijkt zie je dan ook de kleine spetters urine op de nieuwe rollen pleepapier, gedver! U hoort 't al, ik ben een deskundige zeikerd!

De uiterst 'deskundige' Boonzajer Faes, durfde nog te zeggen, dat staand plassen een cultureel gebruik is en wij dat niet vies vinden, zoals veel andere culturen dit wel uiterst smerig vinden...... ha! ha! ha! ha! ha! Nee het is lekker hygiënisch, nou goed vuile viespeuk!!!

Uiteraard kwamen ook gezondheidsaspecten aan bod, zittend plassen zou gezond zijn tegen bijvoorbeeld prostaatklachten..... Allemaal onzin, broodje aap verhalen enz., aldus deze deskundige..... Toevallig is het een feit, dat vergeleken met de islamitische mannen (die mogen niet staand plassen) en de staande sproeipieserser,  er onder de eerste groep weinig mannen zijn, met prostaatkanker. Dus de praktijk die weer eens aantoont, wat de wetenschap 'niet kan vinden'. Ook een bewijs, dat religieuze gebruiken, meestal al honderden jaren eerder ontdekt, dan opgeschreven door de kwaadaardige sprookjesschrijvers, die dit als gebod opnamen in hun geschriften, wel degelijk nut kunnen hebben.... Zoals het gebod dat je niet mag moorden of stelen, geen uitvinding van religies is....... Lullig genoeg, wijten moslims (en joden), die verplicht worden besneden, omdat hun god, nu eenmaal fouten in z'n schepselen aan-, of inbouwde, dat deze lage hoeveelheid prostaatkankers, te maken heeft met het besneden zijn.... Helaas voor deze figuren is dat religieuze gebruik niet te bewijzen, maar wel dat het beter is om zittend/hurkend te plassen, gezien de anatomie van de man.... Zo is ook het gebod op het eten van varkensvlees in warme landen, geen uitvinding van religies (joden en moslims), maar een in de praktijk door schade en schande gevonden noodzaak. Dit omdat het vlees tot voor een aantal decennia, niet lang bewaard kon worden, varkensvlees bederft in warme gebieden dan ook nog eens sneller dan ander vlees....... Natuurlijk zou je, als je in god gelooft, helemaal geen vlees moeten eten, god weet als 'schepper van de mens' toch wel, dat vlees eten slecht is voor onze organen en darmen???!!! Bovendien je gaat toch de schepping van een ander niet opvreten, zeker niet als je die 'ander' bewondert en eert! Toch???!!!

Maar we draaien om de pispot, terug naar het onderwerp: conclusie ga lekker zitten pissen mannen, goed voor je prostaat en je kan daarna de plee pas echt goed schoonmaken (wat in de muren, cement/voegtroep en tegels zit, kan je er niet uithalen.......). Als je een naar pis stinkende plee niet goor vindt, ben je een viespeuk!!! Ook al probeer je dat te verbergen met gore spuitbussen en andere milieuvervuilende troep!!

En mannen, maak zelf de wc eens schoon!!

Zo ik ga eten!

2 opmerkingen:

  1. Voor zover ik weet hurken islamitische mannen op de toiletbril. Er zijn er op mijn voormalige werkkring veel gesneuveld door de werkschoenen. De schoonmaakster had er veel werk aan omdat de andere werknemers weer niet op de schoenafdrukken wilden zitten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Vreemde zaak, deze mannen willen natuurlijk niet op een half ondergezeken bril zitten, maar waarom dan niet boven de toilet hurken met de bril omhoog? Kortom tijd om afspraken te maken!
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen