Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 februari 2015

Samsom: een potje volksverlakkerij en om de drol heen draaien, van je welste!!!

Gistermiddag was Samsom te gast in Buitenhof, eerste deel gemist*, maar ik was nog op tijd, om deze enorme leugenaar te horen zeggen, dat de armoede gegroeid is door de crisis..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof het desastreuze afbraakbeleid van Rutte 1 en 2, de bestaande crisis niet veel te ver heeft verdiept. Later kwam hij hier overigens nog op terug, zoals ik straks ook zal doen. Hagens de presentator was geen partij voor de PvdA oplichter, i.p.v. antwoord te geven, begon de PvdA klootzak gewoon over een ander onderwerp, maar wel op de manier, alsof hij antwoord zou gaan geven op de gestelde vraag, dat deed hij niet 1 keer, maar wel 10 keer....... Ongelofelijk, wat een bedrieger!!!

Om de inkomensongelijkheid en de kloof tussen arm en rijk te beslechten moeten de laagste inkomens meer gaan verdienen en moet daar meer doorgeleerd gaan worden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Samsom loog er nog even aan vast dat 'we' hard bezig zijn, om hier verandering in te brengen en toen durfde deze laaghartige ploert te zeggen, dat je niet in 2 jaar kan oplossen, wat in 20 jaar tijd is gegroeid.... Eigenlijk bedoelde deze opgepoetste drol 25jaar, vanaf Kok 1, tot nu..... Van die 25 jaar zat de PvdA maar liefst 16 jaar in een kabinet, zelfs 2 keer met een premier!!!! ha! ha! ha! ha! ha! De laagst betaalden, betalen nu effectief veel meer belasting, dan bij aanvang van Rutte 2, bovendien betalen deze mensen aanmerkelijk meer huur, o.a. door beleid van Rutte 2 en daarmee van de PvdA.... Zelfs voor de laagstbetaalden, met een huurtoeslag is de huur de laatste twee jaar met vele euro's gestegen en zoals u weet, deze mensen kunnen letterlijk geen cent meer missen!!! Dan nog de grote groep laagbetaalden, die gedwongen werden zzp'er te worden, tegen een nog lager salaris...... Mede mogelijk gemaakt door..... de PvdA!!!! Ja men zou er bovenop zitten bij de PvdA en dit tegen willen gaan, terwijl er dagelijks nieuwe armoede bedrijven bijkomen, 'armoede bedrijven?' Ja zzp'ers die geen nagels hebben om hun kont te krabben!!!

Dan het doorleren van kinderen uit de onderlaag: daar heeft ook alweer de PvdA (in samenwerking met de VVD, D666, 'Christen'Unie en SGP**), een streep doorgehaald, met het super asociale leenstelsel. Jongeren die het trauma van armoede en constante financiële zorgen in hun jeugd hebben meegemaakt, gaan zich echt niet voor kapitalen en dat voor jaren in de schuld steken.........

Op de herhaalde vraag van Hagens naar de inkomensongelijkheid antwoordde Samsom op een gegeven moment, dat 'wij' de solidariteit tussen zieken en gezonden herstellen...... ha! ha! ha! ha! Maar 'goed', daar op doorgegaan, wat bedoelt Samsom daar mee? Welnu het nieuwe voorstel van Schippers voor een polis met reductie op de basisverzekering, d.m.v....... een inperking van de vrije artsenkeuze.... ha! ha! ha! ha! ha! Verder vindt Samsom de eigen bijdrage veel te hoog...... ha! ha! ha! ha! ha! Hagens zei natuurlijk niet, dat dit mede aan de PvdA te danken is......... Met het nieuwe voorstel van hare VVD kwaadaardigheid Schippers, zou het kabinet ('wij') ook iets aan die hoogte kunnen doen, aldus Samsom. Waar ik op zou willen zeggen, dat 'wij' eindelijk weer een echt solidaire polis zouden moeten hebben, voor iedereen en het geld voor bezuinigingen halen waar het zit: -bij de farmaceuten, die hun medicijnen nog steeds voor 300% teveel aanbieden, -idem voor de fabrikanten van medische apparatuur die in het buitenland met dezelfde producten lopen te leuren, tegen veel lagere prijzen en met een zak steekgeld als bonus, -bij de top in de zorg, directeuren specialisten en managers, die veel te veel verdienen van die laatste groep kan trouwens meer dan de helft naar huis, ze voegen niets toe aan de zorg, -bij het niet meer bouwen van peperdure designziekenhuizen, die de bouwmaffia maar al te graag uit de grond stampt..........Eén ding is duidelijk de klassenscheiding in de zorg wordt weer groter, immers als laagbetaalde of uitkeringsgerechtigde heb je geen keus en zal je de vrije artsenkeuze op moeten zeggen!!!!

Wij waren veroordeeld tot elkaar, rolde het parmantig uit Samsons rotkop, over het kabinet PvdA / VVD.... ha! ha! ha! ha! Voor de zoveelste keer durft de PvdA plork deze leugen openlijk te verkondigen en dat vlak voor de volgende verkiezingen!!!! Waar haalt hij het gore lef vandaan?? Hij ging nog iets verder dan eerder: het resultaat zou laten zien, dat die keuze een goede keuze was........ 'We staan er economisch beter voor,  en dat is aan het gevoede beleid te danken', zo kwaakte de hondenlul door, beter dan wat? Dan toen Rutte 2 aantrad? Vuile leugenaar! Dat het een fractie van een schijntje beter gaat, is het resultaat van belastingmaatregelen voor de welgestelden (meer huizenverkoop) en de iets betere prestaties in de rest van de wereld, al krijgen we nog de klap te verwerken, van het inzakken van dit prille herstel.......
Beter? een top-werkloosheid van dik meer dan 1 miljoen mensen (de echte cijfers, ook van degenen, die door hun partner geen recht op een uitkering hebben, worden niet meegerekend, ook al kunnen ze niet, of amper rondkomen van dat inkomen), vier miljoen mensen ( inclusief 400.000 kinderen) die tegen, op of onder de armoedegrens moeten leven, een record aantal huisuitzettingen, een record aantal faillissementen en ga nog maar even door, nee het gaat echt lekker Samsom.........

Het was zoals gezegd duidelijk: flapdrol Hagens was geen partij voor deze sociopaat........ Wat een vertoning!!!

* In het eerste deel pleitte Samsom voor schoolgang van 3 jarigen, niet dat dit enige zin heeft, echt leren is pas weggelegd voor 6 jarigen, maar hiermee kan hij de pijn die velen hebben met de veel duurdere kinderopvang (door de bezuinigingen van Rutte 2 en daarmee van de PvdA) enigszins wegnemen. Kinderen van die leeftijd leren met name door spelmethoden. Maar het klinkt wel weer leuk hè, zo vlak voor de verkiezingen van 18 maart a.s.

** Ook al zijn ze het er niet mee eens: zij hebben ervoor gezorgd dat het afbraakbeleid maar door kan gaan, dus ook deze uiterst asociale schoftenmaatregel, die men ' sociaal leenstelsel' durft te noemen..... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten