Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 februari 2015

PvdA staat op haar 'aardgasbevings' principes, geen hogere gaswinning na 1 juli.......... ha! ha! ha! ha! ha!

‘De PvdA in Den Haag zal er niet mee akkoord gaan als de gaswinning na juli weer omhoog gaat.’

Dat zei William Moorlag, provinciebestuurder en lijsttrekker van de PvdA voor de Provinciale Statenverkiezingen in Groningen. Moorlag verbindt er zijn eigen politieke lot aan als het kabinet besluit om na de zomer de productie van aardgas toch weer op te voeren, zei hij in Dit is de Dag.

Vanmiddag besloot het kabinet de gaswinning in Groningen tijdelijk te verminderen van 39 naar 33 miljard kubieke meter gas per jaar. In juli kijkt de minister of de gaskraan verder wordt dichtgedraaid of juist niet.

Het voorgaande komt van de NOS site van gisteren. Opvallend dat de PvdA nu zo hoog van de toren blaast, toevallig door de lijsttrekker van de PvdA voor de Statenverkiezingen, die over een week of vijf plaatsvinden........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als u nog overweegt om op deze oplichters te stemmen, raad ik u aan een afspraak met een psychiater te maken, er is dan definitief iets mis met u, tenzij u natuurlijk dik geld binnen graait via de PvdA.........

Het bovenstaande kwam ik tegen op het net, nadat ik eerder vandaag een bericht plaatste over Kamps oplichterspraatjes, die hij gisteren in Groningen in deze zaak liet horen: 'Kamp: 'We zijn als bestuurders al een paar jaar bezig met de veilgheid......' ha! ha! ha! ha! ha!

Voor nog een 'fijn' bericht over Moorlag, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dit geldt ook voor meer berichten over de aardbevingen in Groningen, klik dan op 'aardgasbevingen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten