Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 februari 2015

Ruth Peetoom: de veiligheid van de Groningers gaat voor, daarom 'maar' 30 miljard kubieke meter gaswinning....... ha! ha! ha! ha! ha!

Volksverlakker Peetoom van het CDA, durfde vanmorgen te zeggen, dat de veiligheid van de Groningers voorgaat op de gaswinning....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een ontdekking!!! En dat voor iemand van een partij, die bepaald geen moeite had met de gaswinning in Groningen en de NAM zelfs toestemming gaf, gas te winnen onder werelderfgoed de Waddenzee......

Peetoom is 'zo begaan' met de Groningers, dat ze de gaswinning terug wil brengen, naar 30 miljard kubieke meter gas per jaar...... ha! ha! ha! ha! Dat is volgens de gedwongen opgestapte de Jong, ex-baas van het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM), nog altijd 9 miljard kuub teveel...... Peetoom noemde het SodM nota bene, uiteraard zonder de uitlating van de ex-baas de Jong, dat de gasproductie teruggebracht moet worden naar 21 miljard kuub per jaar....... De 30 miljard kuub die Peetoom noemt, is dan ook veel te hoog. Met andere woorden: Peetoom is een hypocriet, die Groningers allesbehalve veiligheid wil schenken, ook bij haar gaat de gaswinning wel degelijk voor op de veiligheid van de bewoners.....

Peetoom stelde dat Kamp z'n verontschuldigingen moet aanbieden aan de Groningers, daarom zou ik hier hetzelfde van Peetoom willen eisen, smerige volksverlakker!!!

U weet 't hè, Peetoom dacht met deze uitspraak zieltjes te winnen voor de Statenverkiezingen op 18 maart a.s., ze kan beter zieltjes winnen in de kerk, daar heeft ze tenslotte voor 'gestudeerd'. Daarnaast: de gelovigen zijn het gewend besodemieterd te worden, maar niet de Groningse burgers in aardgasbevingsgebied, die met de realiteit te maken hebben..... Stem daarom zeker niet op het uiterst hypocriete CDA!!!!

Voor meer berichten over deze volksverlakker, klik op 'Ruth Peetoom', onder dit bericht.

Zie: 'Groningse aardgasbevingen: overheid zwaar nalatig, wat betreft de veligheid van bewoners bij de gaswinning!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten