Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 februari 2015

Moorlag: de PvdA is niet gedraaid......... ha! ha! ha! ha! ha! Wel dus en de Groningers genaaid!

Het aantal grote volksverlakkers binnen de PvdA moet momenteel wel op een ongeëvenaard record staan, ongelofelijk wat een stel aartsleugenaars bij elkaar!!! Moorlag de Groningse PvdA gedeputeerde, was gisteren te horen in de Nieuws BV en verdomd ik moet 't toegeven, Meurders legde hem zowaar het vuur aan de schenen!

Moorlach vond de vertoning in de Tweede Kamer een dag eerder beschamend........ Maar hij vond niet dat de PvdA gedraaid is, en die motie van GroenLinks van Tongeren (die de letterlijke belofte van Samsom als motie indiende), werd pas ingediend, nadat de PvdA een eigen motie indiende, waarin men bakzeil had gehaald en ineens sprak over 35 miljard kubieke meter gas voor heel 2015........ ha! ha! ha! ha! Nee, hoe kom je erbij? De PvdA gedraaid, nee hoor! Nee we gaan na 1 juli niet meer gas winnen dan er nu wordt gewonnen tot die datum..... ha! ha! ha! Hoe verzint Moorlach het, als hij weet, dat de PvdA voor 35 miljard kuub gaat??!! Dan moet er na 1 juli zelfs veel meer dan de 16,5 miljard kuub worden gewonnen, die er het eerste halfjaar uitgehaald wordt, om precies te zijn 18,5 miljard kuub!!! Blijkbaar vindt Moorlach 2 miljard kuub te verwaarlozen. Zelfs al zou 'er maar' de helft van die 35 miljard kuub worden gewonnen, is dat nog altijd 1 miljard kuub meer dan 16,5 miljard kuub..... ha! ha! ha! ha! Of kan deze joker echt niet rekenen? Jammer genoeg kon men dat in de studio zeker niet, anders had Meurders het Moorlach wel voorgelegd, ach z'n presentatiepartner is leeghoofd Veenhoven, die is zo dom, dat het waarschijnlijk zelfs besmettelijk is......

Minstens 10 keer zei Moorlach, dat er na 1 juli niet meer gas zal worden gewonnen, dan voor die datum....... Hij mag hopen dat er voor 1 juli doden vallen bij een aardgasbeving in Groningen, pas dan zal VVD Obersturmbannführer Kamp de winning echt substantieel willen terugbrengen, al durf ik te wedden, dat hij zelfs dan de gaswinning niet wil stoppen!!! Als er geen grote ongelukken gebeuren, zal de gaswinning 'gewoon' worden opgeschroefd na 1 juli. Ach, zoals Youp van 't Hek het eerder zei: de Groningers moeten zelf de gaswinning terugbrengen, door alle kranen dicht te draaien (met de klok mee hè!)........Schoft Moorlach zei nog dat hij geen cijfers meer wenste te horen, daar was hij onpasselijk van geworden,....... ha! ha! ha! ha! Dat gehakketak kwam nou juist door zijn jezus: PvdA volksverlakker Samsom, die eerst beloofde, dat de winning op het toch al veel te hoge 33 miljard kuub zou worden gehouden en toen 'als een olifant uit een mouw' met 35 miljard kuub kwam!!! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig, deze partij van oplichters!!!!

Jan Vos (ook PvdA) bakte ze ook bijna zwart, toen hij stelde dat de PvdA heeft binnengehaald, wat het wilde...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat het niet wilde zal de hufter bedoelen...... Van den Berg, die PvdA commissaris van de koning mag spelen, stelde dat er een nieuwe koers is ingeslagen...... ha! ha! ha! ha! ha!

Vos stelde dat er na 1 juli een nieuw besluit wordt genomen...... ha! ha! ha! ha! Ja, oude wijn in nieuwe zakken! Dat had Kamp zelf allang voor donderdag aangekondigd, hij laat nog eens een nodeloos onderzoek doen, maar met de gewenste uitkomst, minsten 39 miljard kuub gas winnen, kan zonder problemen...... ha! ha! ha! ha! Het tweede punt dat de PvdA heeft binnengehaald, was volgens Vos, dat er aan het eind van het jaar, weer wordt gekeken, of de gaswinning verder naar beneden kan worden bijgesteld......... ha! ha! ha! ha! Nou, daar hebben we wat aan! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Moet je nagaan: de PvdA ging het debat al in met een dikke leugen, ze zouden inzetten op 33 miljard, maar hadden dit al opgeschroefd naar 35 miljard en zelfs hier schoffeerde Kamp de PvdA, hij vindt dit duidelijk veel te weinig..... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe ongeloofwaardig wil je nog worden als partij, als je dan durft te verzekeren, dat de gaswinning niet zal worden verhoogd en dat nadat je zelfs je eigen cijfer binnen één week al verhoogde......???!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

U weet wat u niet moet stemmen hè, op 18 maart a.s., niet op de VVD, D666, CDA (nu een grote bek, maar wacht maar als ze zelf weer 'mogen...') en al helemaal niet op de PvdA, die nu al een verkiezingsbelofte heeft geschonden,...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vandaag bestookt PvdA oplichter Moorlach de Groningers in Veendam met leugens, waarmee hij voor de a.s. verkiezingen op 18 maart, kiezers hoopt te winnen voor zijn waardeloze klote partij....... Groningers, trakteer hem op een fikse kop gazpacho soep! Of moet je nu spreken van gaspacho op z'n kop??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten