Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 februari 2015

Politie vooral wantrouwend bij aangifte van verkrachting en ander seksueel geweld.........

Corinne Dettmeijer, Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, publiceerde deze week een rapport waaruit blijkt dat de recherche te vaak slachtoffers van seksueel geweld als leugenaars ziet...... Wat is dit??? Het lijkt godverdomme wel, of we in het eerste beste ontwikkelingsland zitten, waar de politie niet eens aangiften van aanranding en verkrachtingen wenst te behandelen.... Nog even en de slachtoffers worden nog vervolgd ook..... Uiteraard is dit bijzonder slecht voor de aangifte bereidheid en die is al niet al te hoog, niet in de laatste plaats, omdat het merendeel van de verkrachtingen in de 'huiselijke sfeer' wordt gepleegd...... PvdA Kamerlid Rebel heeft Opstelten om opheldering gevraagd, ik vrees het ergste voor Rebel: hij is dan wel verantwoordelijk, maar opheldering kan deze 'uh uh' VVD kwast onmogelijk bieden!!

In 2012 noteerde de politie 1297 aangiften (!!!) van verkrachting, waar 30 procent de aanklacht introk, daar de politie had gewezen op de kwalijke gevolgen die aangifte kunnen veroorzaken......... Ook dat ging al behoorlijk ver, terwijl diezelfde politie toen meldde, dat die 1297 aangiften het topje van de ijsberg was, daar de meeste vrouwen (en mannen) geen aangifte doen, van deze vreselijke gebeurtenis....... Daar kunt u ook denken, aan vrouwen die gedwongen in de prostitutie zitten, als zij aangifte doen, mogen ze getuigen tegen hun pooier, waarna ze naar huis gestuurd worden en..... vaak weer in handen vallen, van dezelfde mensenhandelaren, die hen de prostitutie hier indrukten.....
Wat dit betreft: zo snel mogelijk het hoerenlopen verbieden, met stevige straffen wel te verstaan (en eindelijk echte straffen voor de pooiers en mensenhandelaren), immers prostitutie brengt altijd misdaad met zich mee, dat heeft de geschiedenis meer dan voldoende bewezen. Prostituees mogen niet vervolgd worden en als ze uit het buitenland komen, heeft Nederland de plicht hen onderdak, opleiding en inkomen te verschaffen!!!

Jezus mensen, wat een land!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten