Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 februari 2015

Rutte biedt vals excuus aan voor zijn bagatellisering corruptie Verheijen..........

De onzelfstandige grijnzende luldoos Rutte, die godbetert premier mag spelen (met desastreuze gevolgen), bood gisteren zijn excuus aan voor het bagatelliseren van het smerige, misdadige* handelen, dat Verheijen heeft laten zien.... Nee, het was dus niet opgeblazen, dat opblazen nam pas na de uitspraak van Rutte plaats: het opblazen van de naam Verheijen en diens hypocriete beweringen over integriteit, doordat er steeds meer lijken uit zijn smerige kast rollen. Dat Rutte gisteren door het stof ging, heeft natuurlijk alles te maken met de komende Statenverkiezingen, op een ander moment, had Rutte daar nooit zijn excuus voor aangeboden, het lange termijn geheugen van de meeste kiezers gaat immers niet veel verder terug dan 1 of 2 weken.................... Al kan er best nog een tweede reden voor dit excuus zijn: het zou me niet verbazen, als er binnenkort een heel groot lijk uit Verheijens kast dreigt te donderen, waar Rutte en de rest van de corrupte, hypocriete VVD top, al van weten.........

Kortom een uiterst hypocriet, om niet te zeggen vals excuus van praatjesmaker Rutte, allemachtig wat een enorme klootzak!!

Zojuist in het nieuws van 17.00 u. durfde Rutte, bij de aftrap van de VVD campagne te zeggen, dat hij door wil gaan met het herstelbeleid...... We moeten koers houden met bestendiging van de hervormingen...... Het kleine beetje herstel zou te danken zijn aan het waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2, ook ziet hij dat het goed gaat met het consumentenvertrouwen, uiteraard nam Rutte niet de woorden 'een klein beetje herstel' in de mond, maar (voluit) herstel, over opblazen gesproken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!! Volgens de nieuwslezer, was dit het antwoord van Rutte op de vraag van de verslaggever, over de zaak Verheijen........ ha! ha! ha! ha! ha!

* Dergelijk gedrag van politici is misdadig, juist een politicus weet dondersgoed, dat je de zaken, zoals die waar Verheijen zich aan bevuilde, niet kunnen. Dit soort figuren, doen dit dan ook doelbewust, de arrogantie van de macht, moet u maar denken!!!

2 opmerkingen:

  1. Op de Floriade zat Rutte gezellig naast Verheijen....niet opblazen die zaak. Alleen als je een klein Floriaadje hebt (volkstuintje) wordt je gekort!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Bent u gekort op de uitkering, vanwege een volkstuin? Niet dat het me zou verbazen, we leven tenslotte niet voor niets in een klassenmaatschappij, maar hier heb ik niet eerder over gehoord. Kunt u aangeven hoe dat zit?
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen