Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 maart 2015

Geert Wilders 'tweet' er lustig op los: bekwasten PVV eigendom is een frontale aanval op de democratie...... ha! ha! ha! ha! ha!

In Friesland werden huizen en auto's van PVV kandidaten beklad. Een actie waar je je wel in zou kunnen vinden, als je dit schoftentuig tekeer hoort gaan. Niet veel anders, dan de eerste beste bijeenkomst van de nazi's in het Duitsland van de 20er jaren (van de vorige eeuw uiteraard). Het 'vreselijke' gebeuren in Friesland was voor de valswitte angstzaaier en haatprofeet Wilders reden om twitter te gebruiken. De Limburgse aarsmade liet het volgende weten: 'Schandalige actie tegen PVV kandidaten Friesland. Huizen en auto's beklad Frontale aanval op democratie........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Wilders, hou jij je malende speedfreak bek nou maar over democratie, de PVV is geen democratische partij, maar een beweging, waar jij als dictator aan de touwen trekt. Deze beweging is een bedreiging voor de democratie, daar jij en jouw discipelen openlijk angst- en haatzaaien tegen minderheden, op een manier, zoals de nazi's dat in eerder genoemde jaren deden en we weten nu wat daarvan terecht kwam..... Over een frontale aanval op de democratie gesproken......
Wat een smerige griezel!!!

Jammer voor Wilders, dat blogdokter P. Pisser in de lappenmand ligt, deze had een aantal huizen van PVV kandidaten met een giertank behandeld, waarop Wilders pas echt huilie huilie had kunnen doen!

Voor 'muzikale recepten' van blogdokter en muziekdruïde Pisser, klik op het label 'recept', onder dit bericht. Voor de liefhebbers van deze recepten: het ziet er voorlopig niet naar uit, dat deze recepten binnenkort worden hervat.

Voor meer berichten over Wilders, klik op het label met de naam, van deze griezel, onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten