Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 februari 2015

Spekman moet Samsoms aardgasbeving leugen nog even herbevestigen, het is tenslotte niet voor niets verkiezingstijd!!!

De Groningse PvdA gedeputeerde Moorlag en de zelfgebreide PvdA Tweede Kamertrui Spekman, hebben het volste vertrouwen in de belofte van Samsom, dat na 1 juli de gaswinning niet zal worden verhoogd...... Daar is dan ook alle reden toe, immers de beloften van Samsom zijn bijzonder lang houdbaar, in dit geval minstens tot 19 maart a.s., een dag na de Provinciale Statenverkiezingen...... Dit ontzettend lang houdbaar zijn, van Samsoms beloften, werd in 2012 in volle glorie getoond, toen hij na de verkiezingen in coalitie overleg was met Rutte en na 5 minuten het volledige PvdA verkiezingsprogramma in de prullenbak schoof, dat vertelde Samsom zelfs op tv, met een grote grijns op z'n gore bek!!!

Ook PvdA oplichter van Wijnbergen, stelde vanmorgen in Standpunt NL uiterst bekakt, dat Samsom zich aan zijn afspraak zou houden, en dat verder terugbrengen van de gaswinning, dan de nu vastgestelde 16,5 miljard kubieke meter (dus 33 miljard kuub per jaar), niet nodig is...... Deze enorme klootzak bagatelliseerde zelfs de angst van de Groningers en van het stoppen met de gaswinning kan natuurlijk al helemaal geen sprake zijn!! Eén van de presentatoren, zo ongeveer de grootste onbenul van Radio1, hufter van den Berg, onderbrak een inbeller, die stelde dat die 33 miljard kubieke meter alsnog te veel is. Deze inbeller stelde, dat Groningen maar weinig heeft verdiend aan het aardgas. De man wilde vertellen, dat Luns het Groningse gas verkocht aan het buitenland, toen van den Berg hem onderbrak met: "Hallo!! Hallo!", om de man te zeggen, dat met die verkoop van gas aan het buitenland, dus veel winst was gemaakt..... Deze man was van kwaadheid waarschijnlijk z'n verhaal kwijt, want hij maakte z'n zin niet af...... Dat zal ik op deze plek doen: de man doelde op de verkoop van aardgas aan het buitenland voor een appel en een ei, de eerste die dit met meerjarencontracten deed, was oud-NSB'er Luns, toen van de KVP, voorloper van het CDA, dat is later op dezelfde manier nog een paar keer herhaald en nog steeds 'krijgt' het buitenland ons gas, tegen een schijntje, de laatste contracten lopen nog jaren door...... Van den Berg lulde even later dwars door een aankondiging van z'n collega Plag heen.... Hoe lang mag deze enorme klootzak nog met grote scheppen belastinggeld z'n hufterige manier van doen ten toon spreiden...?????

Terug naar de gaswinning: Wat ook ik gisteren in mijn bericht vergat te melden, is dat die 33 miljard kubieke meter, waar de PvdA hotemetoten zo blij mee zijn, nog altijd veel te veel is!!!

Kortom: de Groningers worden niet alleen doorVVD groothufter Kamp, de rest van de VVD en de PvdA bewindslieden in Rutte 2 besodemieterd, maar ook nog eens door het Groningse provincie smaldeel van de PvdA en de Kamerleden van die oplichterspartij!!!!

Voor meer berichten over deze zaak, klik op het label 'aardgasbevingen', onder dit bericht, hetzelfde geldt voor Jurgen van den Berg.

En u weet 't hè, als u Groninger bent, of solidair bent met deze Nederlanders, stem dan bij de komende Statenverkiezingen vooral niet op de PvdA, de VVD, D66 en het CDA!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten