Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 februari 2015

Songül Mutluer het moet geen woordspel worden, als het om 'allochtonen' gaat.........

De twee ex-PvdA'ers Kuzu en Öztürk hebben een nieuwe partij opgericht, genaamd 'DENK', tevens maakten ze bekend, dat de woorden 'allochtoon en integratie' met het vuilnis mee kunnen. Gistermiddag was de fractievoorzitter van de PvdA in Zaanstad, Songül Mutluer te horen op Radio1 (rond 15.50 u.). Zij stelde dat ze zich wel wat kon voorstellen, bij het pleidooi van haar 2 ex partij collega's* over de woorden 'allochtoon en integratie'. Maarrrrr het moet geen woordspel worden, die woorden afschaffen lossen de problemen niet op, aldus de wijsneus.... Volgens Songül Mutluer moeten de problemen vanuit de maatschappij opgelost worden...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja en dan helpt 't als je mensen die hier geboren en getogen zijn, wegzet als 'allochtonen', die moeten 'integreren....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een idioot!!

Hé Mutluer weet je waar we ook niet over moeten zeiken? De woordcombinatie 'kutmarokkanen!!!' Wie gebruikte dat woord ook alweer als eerste, was dat niet de PvdA heroïnehoerenloper Oudkerk ....?????
Met excuus aan deze verslaafden voor het woord 'hoeren'.

* Deze trut durfde niet te zeggen, dat haar ex partij collega's uit de PvdA werden gezet, 'of zelf zijn opgestapt.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten